2777
2789
عنوان

بارداری و مراقبت های زمان بارداری

165 بازدید | 39 پست

سلام 

من خیلی یهویی متوجه شدم که باردارم 

سیگار میکشیدم

بله میدونم خوبیت نداره،بوی بدی داره،برای خانم ها بده و هزاران بدیه دیگه که خودم اطلاع دارم از همشون

الان که متوجه شدم قطع کردم

الان فقط استرس دارم که مشکلی پیش نیاد 

اگه خانومی تجربه داشته خودش یا اطرافیانش لطفا اطلاعاتی در اختیارم بزاره

همین قطع کردنش هم داره بهم فشار میاره

دستام میلرزه و عصبی شدم 

چه کاری انجام بدم که کمک کنه راحت تر کنار بیام

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه قطع کردی خوبه؛ نگرانی و استرس تاثیر منفی بیشتری داره. بهتره با دکترت مشورت کنی. امیدوارم بارداری خوبی رو تجربه کنی❤️

لطفا اگر کسی مخالف نظر و عقیده ی من بود ریپلای نکنه حوصله ی بحث ندارم. باتشکر🙏🏻
من قبل اقدام سیگار تفریحی می‌کشیدم وقتی فهمیدم باردارم دیگه تموم شد ، نگران نباش اتفاقی نمیفته مهم ا ...

من استرس دارم که ۳ هفته بود لقاح انجام شده بود ولی من روزی دو یا سه نخ میکشیدم

میترسم اتفاقی بیفته

بازم ممنونم ازتون که جواب دادین

سر خودتو گرم کن یه کتاب خوندن و آجیل بخور تا حواست پرت شه از سیگار. تا قبل از تشکیل قلب بچه خیلی تاثیری نداره روش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما

دمنوش به زیاد بخور 

مایعات زیاد بخور 

به جای چایی از دمنوش هایی که تو بارداری میشه استفاده کرد حتما استفاده کن،چون غلظت خونت امکان داره زیاد باشه مایعات میگم بخوری که خون رسانی به جنین خوب انجام بشه

من استرس دارم که ۳ هفته بود لقاح انجام شده بود ولی من روزی دو یا سه نخ میکشیدممیترسم اتفاقی بیفتهباز ...

نه دکتر به من گفت تا زمانی که بچه تو مرحله‌ی رویانی هست و هنوز جنین به حساب نمیاد یعنی قبل از ۴هفته. داروهایی که میخوریم و اینا تاثیری نداره روش

کابر قدیمی‌ام. شناسایی شدم و اکانت جدید زدم. کاش قبل از اینکه حرف بزنیم کمی فکر کنیم شاید دلی بشکنه از یه حرف به ظاهر ساده‌ی ما
اینکه قطع کردی خوبه؛ نگرانی و استرس تاثیر منفی بیشتری داره. بهتره با دکترت مشورت کنی. امیدوارم باردا ...

ممنونم ازتون

من اصلا فکر نمیکردم باردار بشم چون دکترم گفته بودم کیست داری و تنبلی تخمدان که امکانش هست زمان ببره مثلا ۶ ماه 

واقعیت جدی نگرفته بودم

گفتم من که باردار نمیشم

اطرافمم زیاد دیده بودم که بارداری سخت اتفاق افتاده

هنوزم باورم نمیشه 

دوبار رفتم تست بتا دادم

۴ تا بی بی چک گذاشتم

سونو رفتم

نه دکتر به من گفت تا زمانی که بچه تو مرحله‌ی رویانی هست و هنوز جنین به حساب نمیاد یعنی قبل از ۴هفته. ...

حتی من سرما خوردم خیلی وحشتناک رفتم درمانگاه گفتم من تو اقدامم گفت نگران نباش ماه اول باردار نمیشی اصلا 

زمان میبره

حتی با حالت تمسخر جوابمو داد

منم گفتم خوب دکتره دیگه حتما یه چیزی میدونه

هر چی دارو خواست داد ولی فکر کنم هفته ی اول بودم

2810