2777
2789
عنوان

همش به دنبال یه قدرت خاصم😁💭

161 بازدید | 17 پست

مثلا بتونم آینده رو ببینم یا خوب و بدن بودن آدم هارو بفهمم یا اجسام رو با ذهنم حرکت بدم

خیلی دوست دارم داشته باشم

یعنی راهی نیست؟😁😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین کسیم از این قدرت بهره مند بشه اصلا وارد ی فاز دیگ میشه 

کسی را چیزی اموختن مهر سکوت بر لبانش دوختن 

مگر بزنی تو کار جن ک اونم دیوونه میشی میفرستنت امین اباد 😂

درخاست دوستی به نی نی یار گزارش میشه 💪

من یمدتی دوست داشتم همه را از بالا ببینم

هی با خودم میگفتم یعنی میشه یروز ایمانم اینقدر زیاد بشه که خدا این قابلیتا بهم بده دیگرانا از بالا ببینم

بعد فهمیدم وقتی ادم میمیره این اتفاق میفته

گفتم خدایا غلط کردم من دوست دارم همه را از همین پایین ببینم من لیاقت این درک را ندارم 😅

با خداباش پادشاهی کن
میشه در مورد مورد اولی که گفتی بیشتر توضیح بدی 🤔

تو اینترنت سرچ کن میاد. 

مثلا 

صفرادمی ها :

وقتی وارد کاری میشن با انرژی فراوان وارد میشن و میخواد زودی به نتیجه برسن.
 مثلا میخواد یه شبهه پولدار بشه. میخواد زود به موفقیت های بزرگ برسه ولی خب خرابکاری میکنه! اکثر اینایی که اختلاسگر میشن یا دم صفرا هستن یا صفرادم.
 بارها تصمیم میگیره که از فردا دیگه گناه نکنه ولی خب دو روز که میگذره بدترین گناهان رو میکنه!

وقتی افراد فامیل و آشنا رو میبینه زود میخواد یه نظری در مورد قیافه و رفتار افراد بده!

توی حرف زدن میخواد خودش رو فهمیده تر از بقیه نشون بده. از سر حسادتش هی بقیه رو نصیحت میکنه!

⭕️ توی تعریف کردن از هر چیزی خیلی اغراق میکنه. مثلا وارد خونه شما میشه و میبینه خیلی شیک هست! یه دفعه ای یه هییییییی میکشه و میگه عججججججب  خونه ای!!!

معمولا چشمشون شور هست و برای هر چیزی که ازش تعریف شدید کنن نابود میشه! 😊

مراقب باشید که زندگیتون رو به افراد صفرادم زیاد نشون ندید!

خیلی اهل تعریف و اغراق هستن و ممکنه آدم ازشون خوشش بیاد و بعد گرفتار بشه.

2810