2777
2789
عنوان

پیلم دادم ب شوهرم ک بیاد بچمو ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 1299 بازدید | 52 پست
بچه هامو ک نمیده بهم اواره میشم وگزنه مشکلم سرپناه و پول نیست

منم بخاطر بچه هام تو این زندگی داغون شدم اما چکار کنم نمیتونم ازشون دست بکشم هیچکسسسسسس اندازه من دوسشون نداره بهشون نمیرسه اگه میشه برگرد به شوهرت 

لرم ساده قلب خوب...  مامان آریا و رایان جون

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سوال مهم اینجاست کە خودت میخوای برگردی یانە؟؟

شوهرت میخواد برت گردونە؟؟

من یە مورد اینجوری دیدم دخترە باباش نذاشت برگردە چقدرررر ناراحت بود

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
توهم با ساکت بودنت هم به خودت هم به بچه هات ظلم میکنی فقط اون روزی ک شوهرت زن گرفت و دیگ راه برگشت ن ...

باورت نمیشه  که همین اللن کلی دارن زنگ میزنن ک بیان وساطتت بابام گوشیو جواب نمیده راهشون نمیده 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

هززززززاربار اگه بگم ک ریش سفیداوردن  و نصف جمعیت شهر اومدن  باورکن ک اغراق نیست 

آنهایی که به تو آسیب رسانده اند ..شایسته عشق و احترام نیستند !  حتی اگـــــر والدیــــن توباشند ...!💔

چرا توقعی ندارم ولی منم تحت فشارم میخکام رجوع کنم پدرم میگه بخاطر اینکه شوهرت بمن فوش دادو بی اح ...

چرا اومدی ک حالا بخای برگردی؟خواهشا اگر هدفتون طلاق نیس نیاین خونه پدرتون. بعدم چرا از خودت اختیار نداری. به پدرت بگو وقتی با بچه هام بدرفتاری میکنید برمیگردم و اگر هم برگشتی دیگه واسه قهر خونه پدرت نیا. تو همون خونه خودت چند روز قهر بمون بعدم اشتی کن و تمام

هززززززاربار اگه بگم ک ریش سفیداوردن و نصف جمعیت شهر اومدن باورکن ک اغراق نیست

خودت میخوای یانە؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
باورت نمیشه که همین اللن کلی دارن زنگ میزنن ک بیان وساطتت بابام گوشیو جواب نمیده راهشون نمیده

وای خدایا... 

بابات ان شاءالله راضی بشه. 

نمیشه ازش خواهش کنی دستشو ببوسی بی خیال بشه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
نمیشه به خاطر بچه هام مه شده مصالحه کنید من جای شما نیستم ولی ادم خونه خودش بالاخره یه ارج و قربی دا ...

کامنتامو بخون قشنگم میخوام برم بابام نمیزاره شوهرمم نمیدونه پشیمونه یانه خیانتاشم مهم نیست ب درک معلومه ک برمیگردم

برگرد اگه همسرت پدر خوبیه برا بچههات ،الان بچههات تو شرایط بدی هستن گناه دارن عصبی بزرگ میشن ،ببین شرایط و همسرت اگه بهتره و میتونی آرامش بچه‌ها رو اونجا فراهم کنی بروبا شوهرت 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

علاوه بر اینکه همسرتون هم خیانت کرده، هم اعتیاد داره، الان برگردید چون متوجه میشه که چاره‌ای نداشتید و برگشتید، همون اندک ارزشی هم که داشتید از دست میره.

سعی کنید مستقل بشید. منزل جداگانه حتی در همان محله‌ی پدرتون بگیرید و مثل گذشته با بچه ها زندگی کنید.

.
هززززززاربار اگه بگم ک ریش سفیداوردن و نصف جمعیت شهر اومدن باورکن ک اغراق نیست

الهی.... 

چقدر شرایط سختیه

شاید این جمعه بیاید.. شاید... سلامتی و نزدیک تر شدن ظهور حضرت یار و شادی روح امام و شهدا صلوااات :)
باورت نمیشه که همین اللن کلی دارن زنگ میزنن ک بیان وساطتت بابام گوشیو جواب نمیده راهشون نمیده

خودت قبول کن و برو ،اگردلت میخواد بری و انتظار هر چیزیو داشته باش 

پوستت رو کلفت تر کن ببین میتونی زندگیتو عوض کنی اول ببین شوهرت پشیمونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
..خدایاشکرت که به آرزوهام رسیدم  به امید بی بی چک مثبت...پس تو کی میای نی نی کوچولو نمیدونی آبجی جونت برات چیا خریده نمیدونی مامانی و بابایی چقدر منتظرتن .خدایا شکرت بالاخره...
2810