2777
2789
عنوان

میخوام به شوهرم بگم بیشتر پول بده چقد بگم خوبه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اسنپ یه رفت و برگشتش شده ۲۰۰ تومن

اهان خب من اینو کلا ندارم این از این😐

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

خوش به حالت چه خرج هایی داری در ماه ؟

چی بگم اخه هیچی😂🫢

چه حوصله ای دارین برای تلافی..به قول محمود درویش:``همین تورا بس که من دیگرتورا آنطور که میدیدم نمی بینم``

برای چه کارهایی از شوهرت پول می گیری؟

باشگاه بیرون برم ی لوازم آرایشی بخوام آرایشگاه بالاخره اصلاح و.. 

گاهی نون و خریدای خرده ریز مثل شیر پیاز چون کیک پزی علاقه دارم لوازم کیک و.. میگیرم شوهرم دوسداره کلا زیاد میپزم 

اینترنت شارژ کرایه تاکسی اسنپ و.. 

من درخواست نکردمهمسرم کلا حقوقش رو شبا میکنه بمن،و من بهش پول تو جیبی میدم😈

به نظر من کارت خیلی خوبه و خیلی عالی تره اگه با مشورت و رضایت و همفکری با هم، مخارج زندگی تون رو مدیریت کنید. فرقی نداره که زن یا مرد، مسئول پول جمع کردن و مدیریت زندگی باشه. مهم اینه که درآمدها برای اولویت های زندگی صرف بشه. اولویت هایی که در موردش با هم اتفاق نظر دارید. نه این که زن برای خودش خرج کنه، مرد برای خودش. ببخشید که نظر میدم، یک کمی به خاطر سنّم و مقداریش به خاطر روحیه معلمی، لازم می بینم جوان ها رو نصیحت کنم.

🤣🤣من آرایشگاهم نمیرمماشین هم نصف ماه من برمیدارمباز کلی خرج دارم....😁

اره اینو نگفتم کم موام ارایشگاه ام نمیرم☹️

خب پس ب چی میدی پولاتو

به نظر من کارت خیلی خوبه و خیلی عالی تره اگه با مشورت و رضایت و همفکری با هم، مخارج زندگی تون رو مدی ...

ممنونم از راهنماییت😇

همسر من خیلی ولخرجه،قبل از ازدواجمون،بهم گفته بود که نمیتونم پولامو مدیریت کنم،اگه مشکلی نداری،مدیریت مالی دست تو باشه،منم با افتخار پذیرفتم😅همه رو که خرج خودم نمیکنم😂

من بودم زنگ میزدم پنج شیش تومن بزن ب حسابم لازممه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....