2777
2789

دوستان می خوام آش نذری درست کنم اندازه ۵۰‌ خونه 

ظرفش هم بستگی به تعداشون داره 

حالا این آش چقدر سبزی و چقدر رشته و چقدر حبوبات می خواد 

لطفاً کمکم کنید 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نذرت قبول ..التماس دعا 💚

خواهش میکنم امضام بخون 🌱                                      دوست خوبم من زیاد به اسم کاربری توجه نمیکنم شاید تو یه تاپیکی باهات هم نظر باشم و بگیم بخندیم،،شاید تو یه تاپیکی نظراتمون برخلاف هم دیگه باشه بحث کنیم ناخواسته دلتو شکسته باشم🥺..حلالم کن دوست مهربونم🌹                      🌷 لطفا به نیت نی نی دار شدنم یه صلوات بفرستید🌷    انشاالله به حق پنج تن حاجت روا بشید 🤲                            💚اگه برام دعا کردی بهم بگو  منم به نیت حاجتت برات توحید بخونم💚
عزیزم باید تعداد داشته باشی ی خونه ۲ نفرن ی خونه ۵ نفر

نمیدونم تعداشون چند نفره حالا بپرسم هم ببینم چ تعدادی هستند ولی همینطوری حدسی درست کنم باید چقدر باشه 

حدود ۱ کیلو و نیم نخود .یک کیلو و نیم لوبیا چیتی ۱ کیلو قرمز

دو و نیم کیلو عدس .یه کیلو آرد .۱۲ کیلو سبزی خورد شده .

۶ یا هفتا رشته .

پیاز داغم هرچی بیشتر بهتر .زرد چوبه هم یه شیشه بزرگ .فلفل سیاه و کاری هم بزن 

من هر سال اول محرم نذر دارم این تعداد.

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
عزیز دلم نذرت قبول باشه انشالله به بهترین ها برسی و برای منم دعا کن عزیزم بتونم مهاجرت کنم بخدا حال ...

ان شاء الله که به ارزوت برسی و از خدا هر چی می خوای بهت بده انچه صلاحت هست بده ان شاء الله 

نمیدونم تعداشون چند نفره حالا بپرسم هم ببینم چ تعدادی هستند ولی همینطوری حدسی درست کنم باید چقدر باش ...

والا منم دقیق نمیدونم ولی دوستان اینجا مقدراشو گفتن حدودی

❤با تو بدرود ای مسافر،هجرت تو بی خطر باد،پر طپش باشه دلی که خون به رگهای تنم داد❤
حدود ۱ کیلو و نیم نخود .یک کیلو و نیم لوبیا چیتی ۱ کیلو قرمزدو و نیم کیلو عدس .یه کیلو آرد .۱۲ کیلو ...

ممنونم از راهنماییت گلم 

حالا این اندازه چند نفر میشه؟؟

قابلمه ش باید چ اندازه باشه 

ممنونم از راهنماییت گلم حالا این اندازه چند نفر میشه؟؟قابلمه ش باید چ اندازه باشه

خواهش عزیزم .

ببین من ۴۰ نفر تو روضه دعوت میکنم .کلی هم اضافه میاد این مقدار که پخش میکنم و میدم بیرون .

ظرف هاش اندازه ظرف متوسط ماست.

قابلمه رو از این دیگ های بزرگ بردار که آشت خمیر نشه .

وقتی هم رشته میریزی حتما آب جوش داشته باش که بریزی تو آش.

رمز جا افتادن آش هم اینه که وقتی رشته میپزه یکم آب داشته باشه زیر شو خاموش کنی و در آش و بزاری .اونموقع با بخارش جا میوفته

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
خواهش عزیزم .ببین من ۴۰ نفر تو روضه دعوت میکنم .کلی هم اضافه میاد این مقدار که پخش میکنم و میدم بیرو ...

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه 

ان شاء الله که به حاجاتت برسی 

من می خوام یکم بیشتر باشه از این اندازه که شما گفتین ۳۰ نفر بیشتر درست کنم.

میتونین یه اندازه بهم بدین که درستش کنم؟؟

در کل حبوبات باید اندازه هم باشن یا نه؟؟

ممنونم عزیزم دستت درد نکنه ان شاء الله که به حاجاتت برسی من می خوام یکم بیشتر باشه از این اندازه که ...

خواهش میکنم عزیزم .لطف داری .

ببین این اندازه که بهت گفتم کلی آش میشه .مگه چقدر میخوای بدی ؟ بیشتر از این بخوای بپزی قابلمه باید دوتا بزاری چون این همه مواد تو یه قابلمه جا نمیشه و رشته بریزی خمیر میشه .این حدود ۱۰۰ تا از این ظرف های کوچیک ماست میده.اندازه حبوبات یکی نیست .نخود کمتر بریز آشت خیلی بهتر میشه .حتما هم از روز قبل خیس کن .عدس هم وقتی نخود و لوبیا پخت بریز داخلش .چون زود میپزه .

بازم اگه بیشتر میخوای بپزی این مقداری که گفتم نیم کلیو بزار رو حبوباتش .رشته هم دوتا اضافه کن .سبزی تم بکن ۱۵ کیلو خورد شده.

زدچوبه هم زیاد بریز .هر چی زردچوبه آش بیشتر باشه خوشمزه تر و خوشرنگ تره .تو نعنا داغ هم دست و دلباز باش

بازم سوالی داشتی در خدمتم عزیزم

2810