2777
2789
ما خودمون با شریکمون دوتایی تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیماره شغل سخته ولی می ارزه

بسلامتی عزیزم،الهی همیشه پر فروش باشید،من خودم چون تجربه بدی دارم از عوض کردن شغل،واقعاااا دلم نمیاد کسی تجربه کنه،چون خیلی سخته

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
زنه متاهل بود با ۴تا بچه اخر با شکایت به دور از جون گوه خوردن انداختمش دو سال بود مثل اینکه باهم بود ...

منم ی هفته قبل تقریبا همچین موضوعی داشتم انقد حرص خوردم دیروز رفتم دکتر نوار قلب ازم گرفتن اما دیگه از این ب بعد برام مهم نیست چون جونمو از دست میدم انقد ارزش ندارم ک بخوام برم زیر خاک بخاطره این

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه نمیریزیم سرت.😅 مغازه تون چقدر سرمایه بند هست(چقدر پول مجبور شدید بخوابونید پای جنس و ..) و چقدر ...

عزیزم جنس های مغازه از تولیدی خودمون هست

ما و شریکمون یه تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیم

جنسای خودمون تو مغازس

یسری کارا هست ک از بعضی تولیدی های دیگ میگیریم مثل چرم

سود خالص ک بمونه در ماه روزای عادی باشه مثلا دم مناسبت نباشه

ماهی دوتومن میمونه خدودا.یک و هشتصد تا دو

سرمایه ای ک خوابیده رو من دقیق نمیدونم خودشون میدونن اینو

زنه متاهل بود با ۴تا بچه اخر با شکایت به دور از جون گوه خوردن انداختمش دو سال بود مثل اینکه باهم بود ...

از زن سابق تقریبا دوازده ساله جدا شده بعد هفته قبل زنگ زده بود حال اینو میپرسید البته اینم بدش نیومد از ترس بیشتر حرف نزد دیگه 

منم ی هفته قبل تقریبا همچین موضوعی داشتم انقد حرص خوردم دیروز رفتم دکتر نوار قلب ازم گرفتن اما دیگه ...

عزیزم منم داغون شدم روحو روانمو آرامشو از دست دادم و حتی همه سرمایم رو

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

چی بود شغلتون ک عوض کردید؟

سوپر مارکت داشتیم،خوب بود،الکی الکی جمعش کردیم،البته خیلیئیییییی خسته شده بودیم،یه مسافرت به زور میتونستیم بریم،

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
از زن سابق تقریبا دوازده ساله جدا شده بعد هفته قبل زنگ زده بود حال اینو میپرسید البته اینم بدش نیومد ...

خدا بنظرت چرا نابودشون نمیکنه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

⭕️برنامه miligold کلاهبرداریه ⭕️                           ‌فکرکردین‌ باورمون میشه توی امضا نوشتید کاربری دست ۲نفره؟یعنی این دروغی که میگید راسته؟😄☺️

چی بود شغلتون ک عوض کردید؟

سلام عزیزم من خیلی دوست دارم مغازه مانتو فروشی بزنم شما گفتین تولیدی دارین طراحی مانتو هاتون ب چه صورت هست طراح دارین ؟ من با چقد شروع کنم به نظرتون 

و اینکه من مشهدم به نظرتون بیام تهران از کجا خرید کنم بهتره ؟

عزیزم جنس های مغازه از تولیدی خودمون هستما و شریکمون یه تولیدی داریم برند خودمون و میفروشیمجنسای خود ...

عزیزمم یکم در مورد کارتون توضیح میدی؟من اگه خودم بخوام اینکارو شروع کنم از کجا باید شروع کنم؟اول باید دوخت و دور کنم تولیدی بزنم؟بعد مغازه ؟چجوریه؟ممنون میشم به توضیحی بدید🩵

خدا بنظرت چرا نابودشون نمیکنه؟

چرا می‌کنه شک نکن رفته بودم خونه مامانم چند روزی بعد رفته خودشیرینی کرده واسه مدیرساختمون‌ک ی زنه ک صیغه میشه حالا باز ی قیافه ای جوونی داشته باشه خوبه اما چی بگم بخدا

2810