2777
2789
عنوان

پسرم دیوونمون کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 540 بازدید | 40 پست

من یه بچه مثل بچه شما میشناختم الان بزرگه در نهایت تنها چیزی که روش جواب داد گهواره برقی بود.  که دائم تکون بخوره با یه ریتم ثابت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
خب من شدم گاو نه من شیرده از بس ای بغلمه هیییییچکاری نمیتونم بکنم

عزیزجان

مادری همینه

منم دوتا بچه دارم

خدامیدونه تنها بودم هی بغل میکردم

کار زندگی خونم. میموندا

شوهرم ۱۰شب میامد از سرکار

عیبی نداره صبوری کن

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا رو شکر که خدا پسر داده من هزاران بار شکر میکنم میخریم براش چرا کم بذلریم تا بترکی

چی رو به چی ربط میدم ای خدا ....منم دوتا پسر دارم این الان خوبه یا بد؟انگار سبب زمینی پیاز بودن سوا کردیم😂

خدا رو شکر که خدا پسر داده من هزاران بار شکر میکنم میخریم براش چرا کم بذلریم تا بترکی

من ندیدم حتی ی تاپیک دربارع بچه زده باشین 😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایی که همیشه صدامو شنید🫀🫂

استارتربچه منم همین بود انقدشیرمی دادم ک قندخودم می افتاد یبارم ازهوش رفتم شانس اوردم مامانم کنارم بود متخصصای مختلف رفتم هیچکدوم نذاشتن شیرخشک بدم به بچه کم هم میخوابید بعددوماهگی اوکی شد

من ندیدم حتی ی تاپیک دربارع بچه زده باشین 😂😂😂

وای من اصلا سر پیازم یا ته پیاز من فقط در جواب اون خانمه گفتم خدا رو شکر که پسر داریم اخه اون میگفت پسر دارین باید اینکار رو کنین اشتباه کردم نظر دادم اشتباه گرفتین بابا

چی رو به چی ربط میدم ای خدا ....منم دوتا پسر دارم این الان خوبه یا بد؟انگار سبب زمینی پیاز بودن سوا ...

اصلا من در جواب اون خانم نوشتم که پسر میخواستین تحویل بگیرین نمیدونم چرا شما جواب میدین من اون کامنت روننوشتم

قنداقش کن ولی محکم نباشه

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
چی میگی ؟؟متوجه نمیشم !کسی پسر نداشتنه شمارو زده تو سرتون که مثل عقده ای ها جواب میدین؟سوال پرسیدن چ ...

یه چیی افتاده ب دهنشون طفلک پسرا اگه کسی بگه پسر دوستم انگار چ جرمی مرتکب شده  

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
یه چیی افتاده ب دهنشون طفلک پسرا اگه کسی بگه پسر دوستم انگار چ جرمی مرتکب شده

اره والله

خب حالا ممکنه یکی دختر داره پسر میخواد

اگه خواستی با کسی بحث کنی اول دو تا سوال از خودت بپرس کجای زندگیش هستم؟ کجای زندگی مه؟اگه جواب هر دو منفیه پس ادامه نده
2810