2777
2789

تعدادی شعر نوشتم و یه اگهی تو دیوار دیدم کارگاه شعر رایگان میخوان برگزار کنن

با حضور اساتید

حالا گفتن چند نمونه براشون بفرستم

بفرستم به نظرتون؟ چاپ نشدن شعرام

میترسم واسه خودشون بردارن

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 

والا اعتباری نیست...

دوستم تعریف میکرد چند سال پیشا باباش یه پراید بار داشته، آگهی دیده دیوار که به یه نفر نیاز داریم بار میوه جابه جا کنه..

باباش ادرسو داده طرف ، اونم اومده  در خونشون. باباش کلید رو داده به مرده بره یه دور بزنه ، ماشینو دزدیده برده بر نگردونده...

..

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من بودم نمیفرستادم..بنظرم تماس بگیر، ادرس حضوریشونو بپرس، پیجشونو بگیر..ندیده نشناخته نکن

فعلا زمان  مکانش مشخص نیست

الان گفته بفرس چی بگم بهش

همه تاپیک ها و کامنت ها مربوط به یک نفر نیست  دوست عزیز.کاربری مشترکه بین دونفر و قبل از چک کردن تاپیکا و انگ دروغگویی بفهمید اینو 
نه تودیواراعتمادی نیست بگوحضوری میام تنهاام نرو

خب بگم ب چ علت نمیفرستم

خب الان منی ک هیچ تجربه و هیچ اطلاعی ندارم و اومدم تاپیکت چ کمکی میتونم کنم گلم

هیچی عشقم همین که کامنت گذاشتی تاپیک دیده میشه

فداتشم امیدوارم دوستان بتونن کمکت کنن❤️

😘😘😘

به نظر من ریسک نکن 

یا اگر میخوای بفرستی اول یک سایت بزن و با نام خودت شعرا رو ثبت کن یا تو انجمن شاعران عضو شو اونجا پروفایل بساز و با نام خودت ثبت کن با تاریخ بعد بفرست تا یک چیزی دستت باشه اگر سو استفاده کردن بتونی شکایت و احقاق حق کنی

2810