2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم دعوت کرده مهمونی ولی به خود من زنگ نزده

| مشاهده متن کامل بحث + 1541 بازدید | 98 پست
اره من عقدم با همسرم یجا نیستم

شما دیگه همسر شوهرتون هستید با هم هستید . بخواد به شما زنگ بزنه توی رودربایستی می مونه چون پدر و مادرت هم با شما توی خونه هستن . اینجوری به برادرش گفته فقط شما که زنشی دعوتی 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی خودمونیم ولی چقد اخلاقت بده خانواده شوهر منم هیچوقت به من زنگ نزدن کلا به همدیگه زنگ میزنن منم م ...

واقعا من اخلاقم بد نیست من خیلی صبورم ... انقد بد رفتاری کردن که دیگه الان کوچک ترین حرکتشون عصبیم میکنه

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
عزیزم من کلا دلم ازشون پره به عروس اهمیت نمیدن فقط این نیست که این یه نمونشه .

تو هم اهمیت نده، چرا انقدر خونواده شوهر براتون مهمه؟ والا من ماهی یبارم نمیبینمشون بسکه سرگرم زندگیمم، برات مهم نباشن

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
چند روز قبلش بهت گفتههههه و گفته حتما بیاین .اگه اینو نگفته بود بد بود

زمانشو که نگفته بود من عقدم از همسرم دورم نباید زنگ می زد به خودم که من اماده بشم؟میدونه شوهرم حواس پرته دیگه اخلاق برادرش و میدونه دوساعت دیگه مهمونیه شوهرم الان زنگ زده بمن گفته دعوتیم

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂

خب دیگه به همسرتون مه داداشش باشه گفته دعوتید چرا باید به شمام بگه مگه زن و شوهر از هم جدان؟ منم خواهرشوهرم به همسرم زنگ میزنه دعوت میکنه ما هم بخوایم اونارو دعوت کنیم همسرم زنگ میزنه نه من

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  
2810