2777
2789

من ترم ۷ مامایی هستم، با اینکه حرفه اصلیم زایشگاهه ولی خیلی تو فضاش دلم میگیره از اجبار تحمل میکنم رفتار استاد هم که دیگه همش نمک میپاشه رو زخمم، همیشه صدمو سعی میکنم بزارم ولی رفتار استادا طوری هست که من خوب نیستم و از بقیه پایین ترم

خیلی بی انگیزم ،حالم خیلی بده، تو خوابگاه بچه های رشته های دیگه رو میبینم خیلی حالشون خوبه و میگم اگه اون رشته هارو میرفتم حداقل الآن روحیم بهتر بود

من از اجبار دارم دووم میارم ،دلم میخواد بمیرم واقعا مرگ از این زندگی که الآن میکنم بهتره

بنظرتون چیکار کنم ادامه بدم یا ترم بعدو مرخصی بگیرم که حالم بهتر شه آخه  ترم ۸ بیشتر کارآموزی زایشگاه دارم و بعدشم فاینال

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه رشته ات و دوست داری و صرفا از محیط و استادتون خوشت نمیاد که. دیگه. تموم شده دیگه. ی ترمه  بعدش دیگه از محیط دور میشی 

میگویند" آدمهای خوب را پیدا کنید،وبدها را رها"                        اما باید اینگونه باشد،                   "خوبی آدمهارا پیدا کنید وبدی انهارا نادیده بگیرید"   " هیچ کس کامل نیست "
روزای خوبی در راهت هست ۱۰۰ در ۱۰۰ صبور باش عزیز مطمینی این حال بدی از مامایی باشه ? با از فضا باشه? ...

از زایشگاه و از استاداش که دیگه نمیتونم باهاشون ارتباط بگیرم و همیشه دنبال آتو گرفتن از منن

خیلی حالم بد میشه ،فکر می‌کنم این استاد دیگه خوبه ولی اونم بعد ۲ روز رفتارش باهام بد میشه و وانمود میکنه خوب نیستم

اگه رشته ات و دوست داری و صرفا از محیط و استادتون خوشت نمیاد که. دیگه. تموم شده دیگه. ی ترمه بعدش د ...

آخه ترم بعد بیشتر زایشگاه داریم و احتمال ۹۰ درصد همین استادا هستن

من یه هفته شیفت شب اینقدر حالمو بد کردن که فقط میخواستم گریه کنم شرایط روحیم افتضاح بود 

باز دوباره با همون استاد این هفته شیفت شبیم و واقعا دیگه نمیتونم طاقت بیارم و بقیه دوستام چون از دید استاد بهترن روحیشون بهتر از من هستش