2777
2789
عنوان

آزمایش هورمونی

53 بازدید | 10 پست

سلام خانومای گل وقتتون بخیر، دوستان این آزمایش هورمونی منه، خواستم راهنمایی کنید که آیا مشکل خاصی هست؟ در خصوص پروتاکتین فقط چون باید میرفتم سرکار نیم ساعت بعد بیدار شدن آزمایش دادم و نتونستم صبر کنم بیشتر، ممکنه به خاطر اون باشه؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پرولاکتین حداقل دو ساعت باید بعد از بیدار شدن باشه

درسته ولی من چون باید میرفتم سر کار و آزمایشگاه قبل ۷ باز نیست نمی‌تونستم بیشتر صبر کنم، بقیه موارد رو میدونید چطوره؟

آزمایش هورمونی رو میگفتن باید ۲ ساعت بعد بیدار شدن از خواب باشه . اینم که پرولاکتین بالا زده

آره میدونم ولی چون سرکارم هر روز نمیتونستم بیشتر صبر کنم، به جز پرولاکتین موارد دیگه اوکیه؟

درسته ولی من چون باید میرفتم سر کار و آزمایشگاه قبل ۷ باز نیست نمی‌تونستم بیشتر صبر کنم، بقیه موارد ...

احتمالا دوباره باید تکرار کنید و مرخصی ساعتی بگیرید که این سری مشکل به وجود نیاد بقیه موارد خوبن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
آره میدونم ولی چون سرکارم هر روز نمیتونستم بیشتر صبر کنم، به جز پرولاکتین موارد دیگه اوکیه؟

بنظر اوکیه بقیش 

ولی خب زودتر از خواب بلند شو مثلا ۷ میخوای بری ازمایش بدی .۵ بیدار شو فقط بیدار باش . شاید مثلا ببری دکتر بگه دوباره ازمایش بده .احتمالا یه سونو رحم تخمدان هم بنویسه براتون شاید .

بنظر اوکیه بقیش ولی خب زودتر از خواب بلند شو مثلا ۷ میخوای بری ازمایش بدی .۵ بیدار شو فقط بیدار باش ...

مرسی عزیزم ممنون از راهنماییتون، آدم وقتی تو اقدامه و نمیشه به همه چی شک می‌کنه