2777
2789
عنوان

جاری بدجنس

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 27 پست
متاسفانه کل خانواده همسر پشت اونن منم همون عروسیم که نمیخواستن بگیرنم😅

این فکر ماست، اون چون قاطع هست و احتمالا شخصیت محکمی داره شما،اینجور راجع بهشش فکر میکنی، شما،هم در عوض رو ششخصیتت کار کن، پول ابدا عزت،و احترام نمیاره

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
خودت رو وارد بازی جاری نکن بشین زندگی خودت رو بکن شما بخوای حرص اونو دربیاری اون بخواد بیشتر تهمت بز ...

والا من مثل ی دوست تا تونستم خوبی کردم بهش چ تو اساب کشی چه حاملگی چه بچه داریش ولی اون از سر حسودی رفته همه حرفای خودشو از زبون من زده خانواده شوهرومادرشوهرمم به من حمله کردن من خیلی دلم شکست کسی حرفای منو گوش نکرد همه منو مقصر دونستن اینقد ناراحت که حتی توی خوابامم دارم توضیح میدم که بخدا من این حرفارو نزدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین مثلا خودش ناراضی بود از اینکه شوهرش به مادروخواهرش پول میده رفته گفته این گفته یا من بچه ندارم ...

خوب این حرف‌ها رو کی به شما گفته ؟یعنی کی بهتون گفته که جاری این حرف‌ها رو در مورد شما گفته ؟

این فکر ماست، اون چون قاطع هست و احتمالا شخصیت محکمی داره شما،اینجور راجع بهشش فکر میکنی، شما،هم در ...

عزیزم شخصیت قاطعی نداره به هیچ عنوان اتفاقا آدم به شدت دو رو و لوسیه همش برای جلب محبت برای اینا کادو میخره پشت سرشون زشت ترین حرف هارو میزنه در ظاهر مهربون و دلسوزه پشت سر از خدا میخواد اینا بمیرن همه اینارو به من میگفت منم جایی نگفتم گذاشتم پای درودل حالا رفته گفته که این حرفارو من زدم ینی تمام حرفای خودشو از زبون من زده

خوب این حرف‌ها رو کی به شما گفته ؟یعنی کی بهتون گفته که جاری این حرف‌ها رو در مورد شما گفته ؟

مادرشوهرم به شوهرم زنگ زد و مو به مو همه اینارو گفت گفت زنت اینجوریه منو شوهرمو دعوا انداخت هرچقد گفتم من نگفتم کسی حرفامو نه گوش کرد نه باور کرد جز شوهر خودم

عزیزم شخصیت قاطعی نداره به هیچ عنوان اتفاقا آدم به شدت دو رو و لوسیه همش برای جلب محبت برای اینا کاد ...

خوب شما هیچوقت با جاریت تنها نباش 

همیشه تو جمع و مهمونی باش دیگه اینجوری نمیتونه بگه که فلانی این حرف رو زده اگر گفت فلانی این حرف رو زده شما بگو کجا و کی زدم ؟بالاخره وقتی تو جمع بوده باشی حرفی رو‌نمیتونه بهت بچسبونه

عزیزم شخصیت قاطعی نداره به هیچ عنوان اتفاقا آدم به شدت دو رو و لوسیه همش برای جلب محبت برای اینا کاد ...

پس اونا هم بزودی میشناسنش، تازه من مطمعنم شناختنش ولی برو خودشون نمیارن، مطمعن باش مردم باهوش تر از اینن که،ذات یکیو نششناسن، شک نکن ادم بد رو همه میشناسن، تو برات مهم نباشه، روزگار دست همه رو رو میکنه

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اسی بنظرم ادامه دادن رابطه ظلم به خودتهبا خانواده شوهرت رابطتون کم کن شوهرت دورس داش باهاشون رفت آمد ...

نمیشه که منو به زور میبره منم بخاطر شوهرم میرم ولی انگار دارم میرم جایی که همه ازم بدشون میاد

خوب شما هیچوقت با جاریت تنها نباش همیشه تو جمع و مهمونی باش دیگه اینجوری نمیتونه بگه که فلانی این حر ...

اره دیگه الان این رویه رو در پیش گرفتم ولی چون بهم بدی کرده میرم میبینمش قلبا خیلی ناراحت میشم که اینقد راحت کاراشو کرد منم مقصر کرد الانم راحت داره میره و میاد

پس اونا هم بزودی میشناسنش، تازه من مطمعنم شناختنش ولی برو خودشون نمیارن، مطمعن باش مردم باهوش تر از ...

دقیقا منم دیدم ذات ادمها زود معلوم میشه 

اصلا همینکه فقط جاری ایشون میره پیش مادرشوهرش از زبون استارتر حرف میزنه بعد از یکمدت معلوم میشه همش دروغه 

چون اگر استارتر این حرف‌ها رو گفته باشه به جز جاری پیش دو نفر دیگه هم میکه بالاخره 

ببین مثلا خودش ناراضی بود از اینکه شوهرش به مادروخواهرش پول میده رفته گفته این گفته یا من بچه ندارم ...

با جاریت تلفنی خصوصی صحبت میکردی؟ درباره خونواده شوهرت؟ اگه کردی حالا حالاها گیری . 

اگه شوهرت طرفته مشکلی نیست. والا خیلی باید حواست و جمع کنی. 

خیلی جلوش به شوهرت احترام بزار و ازش تعریف کن. نشون بده زندگی تون عاشقانه ست . بزار حرص بخوره.   تا میتونی خودت و تو دل مادر شوهر جا کن 

دقیقا منم دیدم ذات ادمها زود معلوم میشه اصلا همینکه فقط جاری ایشون میره پیش مادرشوهرش از زبون استارت ...

من فهمیدم مردم کشورمون فوق العاده باهوشن اصلا تو چشای طرف نگاه کنن میفهمن این چکارست، در ثانی همینکه یکی بره غیبت یکی دیگه رو بکنه خودش اولین و بدترین بدنامیه واسش