2777
2789
عنوان

کیا امروز برنامه تمیز کاری دارن

125 بازدید | 28 پست

خونه من که ترکیده 

باید ظرف بشورم وایتکس بزنم 

یخچال تمیز کنم 

گاز و هودو تمیز کنم

سینک

گردگیری 

جاروبرقی

جارو کردن راه پله 

شستن حیاط

شستن سرویس

کلی کار دارم کی میاد مسابقه😂

فقط 3 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تمام این کارها رو صبح انجام دادم

خوش به حالت من دیشب باز تنگی نفس و تپش قلب گرفتم تا صبح بیدار بودم نتونستم زود بیدار شم کارامو بکنم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا ما رو نگا 🙄 هم با فتحه هم با کسره......اگه با پستم حال کردین تو کانال پوشاکم عضو شین تو روبیکا مرسیییی😘❤️pooshak__helen                                  تیکر شب یلدا🤩🍉🍒

من چون اخر هفته مهمون دارم.شروع کردم در و دیوار و کابینت و یخچال روتمیز کردن.البته فردا نوبت دیوارها ...

آره آهنگ میذارم همیشه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

صبح همه کارارو کردم الان شرحه شرحه شده رو تختم

من یه نازنازی هستم که هرشب با فکر نی نی میخوابم🥺 میشه برای مامان شدنم صلوات بفرستید❤️اگه فرستادید بهم بگید منم براتون می‌فرستم🌹راستی من لوس بابامم هنوز 🙈بابام میگه من نوه دار بشم ده سال جوون تر میشم 😎برای دل بابامم ک شده برام دعا کنید🌹امروز ۲۹آبان بابایی برات یه اسباب بازی گرفته❤️زودتر بیا تو دلم نی نی کوچولو من❤️

صبح همه کارارو کردم الان شرحه شرحه شده رو تختم

من دلم میخواد وسایل خونه رو جا به جا کنم ولی حال ندارم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه از سرکار اومدم 

به کل اون لیستت پختن شام و ناهار واسه فردا رو هم باید اضاقه کنم انجام بدم 

اتوی لباسها و...

و همچنان در حال استراحتم😂😂😂

یه موقعی بچه میخواستم خدا نداد.خدا بهتر داند. خدا هر جور خودت صلاح میدونی،امشب شب اربعین،همیشه تو زندگیم همه چیو به زور خواستم،از الان به بعد توکل به تو از ته دلم هر جور صلاح میدونی حتی اگه ناراحت بشم. پروردگارم تنها امیدم در تنهایی هایم نگذار حس تنهایی کنم. تو کنارم باش ♥️....اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط به علمک 🌹یا فاطمه زهرا🌹
چقدر زیادن کارات من کمرم شکست از خوندنش😂😂😂

😭😂😂😂خیلیییی

تازه از بغل اینا صد تا کار دیگه در میاد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ینی پااارههه شدم از صب😩😩😑

جم و جور کردم

گرد گیری 

جارو برقی

اتاقارو مرتب کردم .کمدا رو کلااا ریختم بیرون از اول تا کردم لباسارو

سینک و سابیدم.الانم میخام ناهار بخورم بعد پاشم بالکن و سرویسارو بشورم

شامم باید بزارم🤧

تازه از سرکار اومدم به کل اون لیستت پختن شام و ناهار واسه فردا رو هم باید اضاقه کنم انجام بدم اتوی ل ...

آره منم این کارارو دارم یادم رفت بنویسم😂

1
5
10
15
20
25
30
35
40

2810