2777
2789
عنوان

شوهرم خانوادمو دوس نداره خانوادمم میگن باید بیاد اینجا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 24 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من محل سگ نمیدم اصن نمیگه بیا نرو یاچی مامانم خودشو نصف میکنه بخاطرش

بابا نره که بهتره ...من خودم تو مناسبتا میبرمش از صب تاشب سرکاره جمعه ها رو نمیدم بره هرچی کمتر بره بهتره که مادرتم دنبال حرف هستا بگو مادر ول کن بابا کی میدونه این نمک نشناس میاد خو نت یانه. 

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
بابا نره که بهتره ...من خودم تو مناسبتا میبرمش از صب تاشب سرکاره جمعه ها رو نمیدم بره هرچی کمتر بره ...

وقتی میره بی احترامی یا گنده حرف میزنه ناراحتشون میکنه باز میگه بیاد بچسبه ب ما

وقتی میره بی احترامی یا گنده حرف میزنه ناراحتشون میکنه باز میگه بیاد بچسبه ب ما

عجب همین رفتار مادرت باعث میشه اونم اونجوری رفتار کنه واحترام نزاره ...بگو به مادرت برای اولین وآخررین بار میگم دیگه نگو چرا نمیاد هپون بهتر کمتر بیاد بی احترامی میکنه وزر میزنه.....بگو گیر بدی خودمم نمیام تا بلکه از سرش بیفته

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
اره فقط داره با دامادای جاریش ریابت میکنه

چقد جالب به درک که نمیاد ،اصلا دامادو وعروسو می خوای چه کار،جزدردسر هیچی مدارن،من خودم تنهایی خونه مامانم می رم،شوهرمم دیر به دیر میاد خونه مامانم،هیچ اختلاف وجدورتی هم پیش نمیاد،به قول معروف دوری ودوستی،رفت وامد زیاد از توش به چیزی در میاد

من محل سگ نمیدم اصن نمیگه بیا نرو یاچی مامانم خودشو نصف میکنه بخاطرش

دوست داشتن کسی که زوری نیست بزار به حال خودش باشه همسرت،من هم از رفت وامد زیاد با خانواده همسرم خوشم نمیاد ،اگر رواین قضیه پافشاری کنین نتیجه معکوس داره