2777
2789
عنوان

چی بگم به نظرتون

42 بازدید | 6 پست

مادرشوهرم امروز زنگ زد گفت سالگرد ازدواج دخترم رو تبریک گفتی یا نه؟منم‌ خودمو زدم اون راه که نمی‌دونم دقیق چه روزی بود .گفت امروزه زنگ‌بزن.

به نظرم اولا این یه مساله شخصی به خودم مربوطه

دوم دیگه بعد هفت سال اونم مدام رسمی هستیم چه زنگی اخه خودمو کوچیک می‌کنم

اگه تمایل داری زنگ بزن 

اگه مادر همسرت دستوری میگه نه زنگ نزن 

اینکه ب آدم پیشنهاد بدن اوکی ولی اجبار از سمت خانواده خود آدم هم خوشایند نیست. باز اولین سالگرد باشه یچیزی .کلا به نوع ارتباطتون بستگی داره. مصلا اگه هرساله تولد هم‌و تبریک میگین و کادو خب این یه کار همیشگی و احترام متقابل هست ولی اگه اینجوری نیست رابطتون ، لزومی ندارد حتما انجام بدی 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تمایل داری زنگ بزن اگه مادر همسرت دستوری میگه نه زنگ نزن اینکه ب آدم پیشنهاد بدن اوکی ولی اجبار ...

حرف شما درسته....واقعا صمیمی نیستیم.ده بار من توقع داشتم اینا برام یه کاری کنن نکردن...همش خودشونو‌کنار می کشن.خیلی رسمی و خشک با من رفتار می کنه...منم دلم‌نیست شاید پیام بدم