2777
2789
عنوان

متاهلا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 47 پست
متاسفانه شوهرم تو این مسائل برعکس کنه نمیتونه نه بگه، خیلی احساسی با مسائل برخورد میکنه، وابستگی شدی ...

درست میشه اول ازدواج همینه، کم کم روشتونو عوض کنید، من اول ازدواج هفته ای ۳ روز خونه مادرشوهرم بودم، اما الان ماهی یبارم نمیرم، یعنی وقت نمیکنم

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
درست میشه اول ازدواج همینه، کم کم روشتونو عوض کنید، من اول ازدواج هفته ای ۳ روز خونه مادرشوهرم بودم، ...

من همین الانشم هفته ای به بار شاااااید برم 

اما این حس شوهرم اذیتم می‌کنه 

دلم میخواد به فکر خودشو زندگی مشترکش باشه، نه اینکه برادرش مسافرت نمیره، مامانش تا حالا سوار هواپیما نشده و ....

کلا فقط احساس گناه داره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من همین الانشم هفته ای به بار شاااااید برم اما این حس شوهرم اذیتم می‌کنه دلم میخواد به فکر خودشو زند ...

درست میشه،، منم شوهرم اوایل همش میگفت خاهرام بدبختن فلانن و. .. الان ۱۸۰ درجه عوض شده میگه خودشونو به نداری میزنن 😁😁😁

بخدا درست میشه صبر کن تازه،ازدواج،کردی، 

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
حالا من اطرافیان خودم با خانواده خانومشون خیلی خوبن شوهر منم میاد با خانواده م البته به خواست خودش ، ...

ب نظرم اینو نمیش درست کرد چون هرچقد ب روش بیاری بیشتر زده میشه

چقدر صبر کنم؟ 😅وجدانن بعضی اوقات دلم میخواد خفه ش کنم

بخدا درست میشه، بزار یکی دو سال نهایت صبر کن، من شوهرم غصه خاهراشو میخورد بعد تقش در میومد بچشو برده فلان کنسرت، یا فلان تولد رو تو باغ گرفته و ... خلاصه کم کم بهش ثابت شد خودش بی پوله، نه خاهراش 😆😅😅😅

بخدا درست میشه، بزار یکی دو سال نهایت صبر کن، من شوهرم غصه خاهراشو میخورد بعد تقش در میومد بچشو برده ...

متاسفانه اینا واقعا بدبختن😒

کلا امیدوارم درست بشه وگرنه با دستهای خودم میکشمش

متاسفانه اینا واقعا بدبختن😒کلا امیدوارم درست بشه وگرنه با دستهای خودم میکشمش

بخدا تو ساده ای، منم خاهرششوهرم ده ساله یه مانتو میپوشه 😁

بعد از یه جاهایی شنیدم خرجاشو و دستش رو شد  ، اصلا ساده نباش بعضیا عادت کردن بلانسبت خودشونو به گدایی بزنن، بعدم در ثانی اگر واقعا وضعش بده خب بره کار کنه، منم یه زمانی خانه دار بودم و صفر تومن درامد داشتم ۵ سال خودمو کشتم بسکه درس خوندمو کار کردم، الآن حقوقم عالیه، خب تلاش کنه پول در بیاره این که،دیگه دلسوزی نداره، اینارو به شوهرت بگو، 

خانمی ؟؟؟هیچ تاپیکی نداری اخه

اره  

کلا دوست ندارم تاپیک بزنم

ولی راهنمایی میگنم فقط تعدادپیامامم زیاده

اتفاقا خیلی کاربرا مردهستن ب عمدتاپیک میزنن تافک کنیم زن هستن

2810