2777
2789
عنوان

رسم یلدایی عروس

| مشاهده متن کامل بحث + 222 بازدید | 22 پست

منم شهر دور بودم واسم نیاوردن بعد که عروسی کردم سال اول که مادر عروس میاورد مادرشوهرمم آورد.عکس نمیتونم بدم ولی چیزایی که برای من آوردن هردوطرف اینا بودن:

آجیل.میوه.هندونه.کدو تنبل.تنقلات و خوراکی مثل پف فیل و اینجور چیزا(همه چیز تزیین شده بود)

مادر و پدرم یه دست لباس زمستونی(بافت و پالتو و شلوار و کفش و شال و کیف)خریده بودن برای همسرمم چون تولدش هم بود یه بولیز بافت خریده بودن که تمام کادوهای بالارو وقتی عروس هنوز تو عقده مادرشوهر برای عروسش میبره مادرشوهرمم برام یه دست لباس بافت تو خونه ای و یه جفت پاپوش که خودش بافته بود آورد.

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
چرا عزیزم میدنما رسم داریم اول داماد برا عروس میبره و بعد عروس برا داماد میارهعیدی و ماه رمضونم همین ...

اخه شب یلدا یه روزه همون شب خانواده اونا میان خونه داماد؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خانواده همسرم دف زن با لباسای سنتی خوشگل با خودشون  آوردن

با نیم ست  و ی دست بولیز  دامن پشمی و پالتو

ماهم‌ تدارک کامل یلدایی داشتم میز مفصل چیده بودیم 

هدیه هم یک دست کت شلوار گرفته یودیم که تن نیم تنه کردیم خیلی ناز شد دورشم با پاپ کورن و شاخه های توپی ریز نارنجی از گل فروشی گرفته بودیم تزئین کردیم

سکولاریسم دین انسانیت است و من‌ نیز.....