2777
2789
عنوان

نلمزدم بهم پیامک داد کاری نکن قاطی کنم😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 40 پست
الان حقو به شوهرم میدی؟

زندگیتو بچسب دخترررر این حرفا رو بیخیال کلا ول کننن فضای مجازی و مثلاً با چهار تا استوری عاشقانه چی میخواد به تو برسه همون خونه که با محبتع کافیه برات یکاری نکن دلگیر بشه از دستتت

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زندگیتو بچسب دخترررر این حرفا رو بیخیال کلا ول کننن فضای مجازی و مثلاً با چهار تا استوری عاشقانه چی ...

وای چرا به حرفم گوش نمیدهههه من اون هر چی بخواد به حرفش گوش میدم

اصلا گاهی تحت امرم نیس

الان میدونه دارم گریه میکنم ولی میگه گیر نده ولم کن سرمو درد نیار

💜💍¹⁵⁵

وای چرا به حرفم گوش نمیدهههه من اون هر چی بخواد به حرفش گوش میدماصلا گاهی تحت امرم نیسالان میدونه دا ...

بنده خدا سرکاره دیگه چیکار کنه صبر کن اومد خونه بهش بگو ناراحت شدی اون موقع از دلت در میاره

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

بنده خدا سرکاره دیگه چیکار کنه صبر کن اومد خونه بهش بگو ناراحت شدی اون موقع از دلت در میاره

میدونم اگ خیلی اصرار کنم ۳،۴ روز قبول میکنه دفعه قبلم اول که گفتم اینستارو پاک کنه فپقبول نمیکرد ۳ ،۴ روز انقدر گفتم گفتم پاک کرد

💜💍¹⁵⁵

میدونم اگ خیلی اصرار کنم ۳،۴ روز قبول میکنه دفعه قبلم اول که گفتم اینستارو پاک کنه فپقبول نمیکرد ۳ ، ...

عزیزم شما واقعا نیازه به تراپی داری از تروماهایی ک داری نجات پیدا کنی 

وگرنه ادم نرمال چرا بابد به پادتنرش بگه اینستا پاک کن یا ب زور بگه برام استوری بزار بخدا اصلا حرکاتت نرمال نیست

چرا قبول نمیکنه اون میدونه الان نشستم گریه میکنم اما نمیاد از دلم در بیاره تا گلایه میکنم میگ سرکارم ...

اخی سن ازدواجت نبوده هنوز تو فضای استوری بازی و عروسک بازی هستی دختر