2777
2789
عنوان

نلمزدم بهم پیامک داد کاری نکن قاطی کنم😳😳😳😳😳

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 40 پست
چرا قبول نمیکنه اون میدونه الان نشستم گریه میکنم اما نمیاد از دلم در بیاره تا گلایه میکنم میگ سرکارم ...

خستس سرکاره خودش به اندازه کافی دغدغه‌های فکری داره تو این اوضاع شما سعی کن بیشتر درکش کنی مثل ی خانوم بالغ رفتار کن نه ی دختر بچه 

برای برآورده شدن دعام صلوات بفرستید 🥲🌹

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا قبول نمیکنه اون میدونه الان نشستم گریه میکنم اما نمیاد از دلم در بیاره تا گلایه میکنم میگ سرکارم ...

طلاق بگیر شما به بلوع فکری نرسیدی ازدواج برات زود بوده

یا برو مشاور خانواده رو خودت کار کن

یا فاتحه زندگیتو بخون

خب استوری نکنه مگه اینجوری عشقشو بهت ثابت میکنه؟؟

چرا نمیکنه

الان بقیه میگن اصلا به زنش توجه نمیکنه

منم دختر جوونم

میبینم همسر بقیه تو مجازی اهمیت میدن مال من نمیده

💜💍¹⁵⁵

چرا نمیکنهالان بقیه میگن اصلا به زنش توجه نمیکنهمنم دختر جوونممیبینم همسر بقیه تو مجازی اهمیت میدن م ...

اینطوری خب نیس بنظرم شاید دوستاش ببینن دوست نداشته باشه

ولی نظر باهم متفاوته 

اللهم صل علی محمد و آل محمد ♡

چون آدم بی احساسیه آدمیه که این چیزها براش مهم نیست بعضی از مردها اینجورین یعنی اصلا احساساتی نیستن اصلا اهل محبت کردن نیستن من خواستگار پولدارمو به همین دلیل که خیلی خشک بود و بلد نبود محبت کنه و میگفت ما از این دغدغدهای خانم ها خندمون میگیره جواب رد دادم   

2810