2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مردشور این زندگیو ببرین ک قراره با اینه زنده بموم😅😅😅😅😅😅مثلا الان خیلی شاد و راضیم ک بهر قیمتی بخاییم زنده بمونیم 

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 
بگردم زخم خورده ای حس میکنم😂

هرکس که منو میشناسه میدونه من چقدر وحشت دارم.یبار تا مرگ رفتم یکی تو خونه دیدم حالت سکته بهم دست داد صورتم بی حس شد تا یکهفته عضلات قلب وگردنم گرفت..الان همسرم هر جا ببینه بدون اینکه بزاره من بفهمم میکشه.کل خونه چسب گذاشتیم زیر مبل میز یخچال و همه جا .

وای خداا چقدر شَدید و البته چقدر سخت🥲علتش چیه؟ همینطوری از بچگی اینطوری بودین؟

از بچگی همین بودم.یبار تو حیاط یکی افتاد زمین از فاصله دور اینقد جیغ زدم وصورتمو کندم همسایه ها فکر کرده بودن کسی فوت شده همه ریختن خونه ما.یبارم یکی خونه مادرشوهرم بود تو دستشویی تا دوروز دستشویی نرفتم آخرش رفتم دانشگاه دستشویی.وقتیم میرم اونجا میرن همه جارو میگردن بعد من وسایلمو میزارم تو اتاق

از بچگی همین بودم.یبار تو حیاط یکی افتاد زمین از فاصله دور اینقد جیغ زدم وصورتمو کندم همسایه ها فکر ...

ای وایی🥺🥺تاحالا همچبن دعایی برا کسی نکردم ولی امیدوارم مارمولک از زندگیتون دور باشه😭😂❤

تنها آرزوم اینه نسل مارمولک منقرض شه بحق علی.تنها آرزو ودعام اینه.حاضرم مار وشیر وپلنگ وسوسک بخورم م ...

عزیزم😂😂😂😂

موهام فِرِ بُلَند، اونقدر گُلَم کَسی دلش نمیخواد بره هُلَند. 
2810