2777
2789
عنوان

خانومای باحجاب جلو مهمون چه تیپی میزنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1721 بازدید | 126 پست
نه عزیزم من مث محجبای لبنان و ترکیه ححاب میگیرم منتهی روی سینه رو میپوشونم و اینا

بله که اینطور🥲

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

اره برو پیدا میکنی خوشگلشواتفاقا من خودم شخصا اینایی که بین بقیه که باهاشون مخالفن اعتقاد خودشونو (ه ...

سخته ولی ب حرف خیلی راحته ولی واقعا من کم اوردم حس میکنم زشتم بین بقیه...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چه خوب اینم فکر خوبیه ی سارافون شیک بگیرم

اینطوری تنوعه میشه با هر لباسی پوشید و در عین حال با حجاب بود

اینجا روند کاهش وزنم  را با استفاده از رژیم ماچا به اشتراک می گذارم. 70 روز رژیم 1200 کالری و 30 روز رژیم زیر 1000

چرا گریه ؟ خب هرکسی ی مدل حجاب دازا دگ مهم حجابه

گریه نیست گلم😊

شکلک مورد علاقمه😅مفهومش میشه خجالت زده میشه فکرکنم

بله اما خب درجه ی حجابم متفاوته اما معانیش یکسانه😊

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

2810