2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

@ملکه__بنفش    

لیا طاها کیه خلاصه و مفید بگو تا تدیو ازت نگرفتم🩴😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

و حالا اقا پرو رو نگا کنید/:

چ داستانی ساخته طرف😂

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

بنده خدا دلم براش سوخت🤣اخه نمیدونه ب کسی پیام داده ک ایکسشواله🤣ینی بیگرایشه و حتی ی درصدم احتمال ع ...

اهااا 

ده سال بعد می بینمت با شوهر و بچه های دور و برت

لطفااا بخون، سلام! اول اینکه اگر از من تو سایت به هر دلیلی رنجیدی(بحث عقیدتی و...) لطفا به بزرگی خودت ببخش✨ دوم اینکه درگیر مسائل عجیب و مشکلات تقریبا فاجعه باری شدم که به کسی نمیتونم بگم و حلش فقط با خداست پس لطفا دعای مهربانانه ات رو شامل حالم کن و اگر این لطف رو در حقم کردی بگو منم برات صلوات یا هرچیزی که خواستی بخونم💚

[QUOTE=361588784]شاتای اون خانومم بم فرستاده،گویا اون داستان مال ۶سال پیشه و فکرنکنم دیگه ادامه داشت ...

منم یه چیزایی یادمه اسم کاربری اون دختر چی بود یادم رفته نوتلا بود؟

دیگران با ما آنگونه رفتار میکنند که ما به آنها اجازه داده ایم

بس کن عشقعلی🤣شوخی شوخی با لیام شوخی😂🦦

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

2810