دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حاجی اوپرا واقعا خانم خوبیه ولی جدیدن یه پستایی ازش دیدم که پشمام ریخته تو تاپیکای جنجالی شرکت میکنه و دنبال اینه دست یکیو رو کنه اصلا کاربر اوپرا اینجوری نبود که دنبال جنجال باشه دومن خربوریدان وقتی از سایت رفت نگفت دوباره میخواد با کاربری اوپرا فعالیت کنه تاپیک زد کلا نمیام سایت
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
🌆🧸 ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:) حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)
من اصلا لینکشم باز نکردم ببینم چیه🤣از بس پسرا میان ناشناس میگم من با آقایون حرف نمیزنم میگن لابد پسری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیالت راحت باشه من وفادار تو خواهم بود