2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره روزبروز مغرورتر و شاخ تر میشد😂 ولی من چیز بدی ازش ندیده بودم یه دختر سمی هم بود اسمشم یادمه می ...

د ر بود 

همینکه جوانمرد رسوا شد و گورشو گم کرد البته تعلیق که شد اونم رفت 

متاهل بود اما هرجا جوانمرد پا میذاشت اینم پیداش میشد داداشم داداشم میکرد انقدر باهم هماهنگ بودن من فکر میکرد خود جوانمرده کاربری خانوم زده😂

گفته بودم ،نگفته بودم؟😎😎انچه عقاب داخل قفس را پیر میکند غم قفس نیست، پرواز کلاغ های بی سروپاست.   
نهههههههاوپرا خیلی ماههههههههههه

حاجی اوپرا واقعا خانم خوبیه ولی جدیدن یه پستایی ازش دیدم که پشمام ریخته تو تاپیکای جنجالی شرکت میکنه و دنبال اینه دست یکیو رو کنه اصلا کاربر اوپرا اینجوری نبود که دنبال جنجال باشه دومن خربوریدان وقتی از سایت رفت نگفت دوباره میخواد با کاربری اوپرا فعالیت کنه تاپیک زد کلا نمیام سایت

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

فک کنم اره

اوه شت 

چون بهم گفته بود دنیا کنارشم چند تا عدد بود 

اسمو سرچ زدم دیدم دخترلاکچری۲۰تو یه تاپیکی گفته فلان جا کاربری ساختم به اسم دنیا ...

اصلا فک نمیکردم اینقدر خودشو کوچیک کنه اینجا بخاطر یه پسر🤦🏻‍♀️

درد دارند ،حرفاییکه نمیشه جایی ازشون گفت...
من حس میکنم کار وقیحه 💔😂

داستان عجیب جنایی شده🦦😂

🌆🧸  ناتانائیل! ای کاش عظمت در نگاه تو باشد نه در آنچه بدان می نگری...' ناتانائیل!در کنار آن چه شبیه توست نمان! هرگز نمان،ناتانائیل:)                                                       حاجی حال یه ایران بده هرچی داشتیم شکافتنش:)

مریم جوابشونو نده... من روت غیرتیم

من اصلا لینکشم باز نکردم ببینم چیه🤣از بس پسرا میان ناشناس میگم من با آقایون حرف نمی‌زنم میگن لابد پسری🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣خیالت راحت باشه من وفادار تو خواهم بود 

اکیپ سوگولی های سایت 😍 گنجشک های درنده https://daigo.ir/secret/9647343337

2810