2777
2789
عنوان

کاش مثل پسر خالم بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 34 پست
عزیزم افسردگی میگیری حتما فاصله بدهمن خودم 24 سالمه تقریبا 18 روز دیگه آزمون وکالت دارمولی خب نمیام ...

کاش افسردگی بگیرم از الان معده درد گرفتم تپش قلب گرفتم خیلی وقتا اصلا نفسم بالا نمیاد نمیتونم تو خونه وایستم باید برم بیرون نفس بکشم الانم زیر پتو دارم گریه میکنم از صبح تا حالا هیچی نخوردم حالم خیلی بده 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

اشتباهت همینه تحت فشاری تا وقتی حالت بده چیزی خوب پیش نمیره روانشناس برو حتما مراقبت کن از خودت عزیز ...

روانشناس شرایط ندارم چرا همه همینو میگید خب اگه میتونستم برم روانشناس همون اول مهر میرفتم نمیتونم برم که هی تاپیک میزنم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اصلا زندگی رو برای خودم تموم کردم دیشب عروسی بود همه فامیل رفتن عروسی من نرفتم به خاطر درس وایستا ...

ببین من اگر نرسم هم درس بخونم اینجوری با خودم نمیکنم یه کم به مغزت استراحت بده تو هنوز دهمی اینجوری نکن چون تا کنکور چیزی ازت نمیمونه

مگه زندگی همه ش درسه؟؟

درس مهم هست اما هرچیزی جای خودش تفریح..گردش..مهمونی..عروسی..فیلم...گوشی... همه رو باید به اندازه ی کافی انجام بدی و شرکت کنی

نه افراط و نه تفریط

با کیفیت بخون

پسر خاله ت میگی کمتر از تو میخونه اما قطعا خوندنش کیفیت داره 

نکن با خودت اینجوری افسرده میشی بعدا حسرت میخوری

درس باید به آدم لذت بده نه اینکه بهترین روزای زندگی رو هم جهنم کنه

ببین من اگر نرسم هم درس بخونم اینجوری با خودم نمیکنم یه کم به مغزت استراحت بده تو هنوز دهمی اینجوری ...

جهنم شده زندگی من واسم جهنمه 

درس رو چیکار کنم دارم واسه امتحانای فردا میمیرم از الان

خوب همین استرس ذهنت رو خالی میکنه منم قبلا اینجوری بودم اما زدم به در بیخیالی نه اینکه مهم نباشه ها نه اصلا خیلی هم مهمه اما همه ی زندگی نیست 

شرایط رو بسنج ببین چه زمانی و کجا بهتر میفهمی

ببین من اگر نرسم هم درس بخونم اینجوری با خودم نمیکنم یه کم به مغزت استراحت بده تو هنوز دهمی اینجوری ...

الان به مرگم راضی ام حاظرم همین الان بمیرم ولی خب نمیدونم هرچی دعا میکنم بمیرم نمیمیرم شاید آدم خوبی نیستم که دعام نمیگیره شما برای من دعا کن 

جهنم شده زندگی من واسم جهنمه

منم قبلا همه رو تلنبار میکردم آخر شبا استرس میگرفتم ولی اشتباهه چدن اون مدت تنگی نفس و درد قلب گرفته بودم 

یه روش بهت میگم از اول باید اینکارو کنی که که درسات تلمبار نشن مثلاً امروز که از مدرسه میای در حد یه روزنامه وار خوندن درس‌های امروزت رو مرور کن که یادت نره چون اگه اون درس رو امروز درس دادیم درشو ببندی برداری تا جلسه بعد همش فراموش میشه امروز که برگشتی درس‌های امروزت رو می‌خونی و بعد تا جلسه آینده دیگه فراموشت نمی‌شه درس‌های امروز رو که خوندی درس‌های فردا رو هم می‌خونی دیگه برای جلسه بعد سبکه

نگو اینجوری کفر نگو دختر خوب خدا خوب بنده هاشو میخواد مگه مردن همیشه جوابه؟؟

پس چی اگه قراره هرروز از ظهر تا ساعت چهار گریه کنم به گریه و استرس بشینم درس بخونم غذا نخورم شبا نتونم بخوابم از استرس همش بلرزم قلبم و معده ام درد کنه موهام بریزه مرگ بهترین راهه 

چجوری

ببین امروز که برمی‌گردی درسات رو برندار که تا هفته بعد یادت بره امروز که برگشتی درس‌های امروزت رو یه مرور می‌زنی البته وقت کاملت رو برای اونا نذار تا وقت بیاری....بعد امتحانای فردات رو هم بخون ببین باید شرایط رو بسنجی ببینی تو چه محیطی تو چه زمانی دقیقاً درس رو خوب متوجه میشی مثلاً من از مدرسه که میام تا ساعت ۴ و ۵ نمی‌تونم درس بخونم این یه واقعیته خودت رو اذیت نکن

پس چی اگه قراره هرروز از ظهر تا ساعت چهار گریه کنم به گریه و استرس بشینم درس بخونم غذا نخورم شبا نتو ...

خوب  تو راه رو اشتباه رفتی دختر خوب ببین نباید گریه کنی آخه مگه درس درسته مهمه قبول دارم آیندت رو می‌سازه اما به اندازه‌ای مهم نیست که زندگیتو تبدیل به جهنم کنی چرا گریه می‌کنی ها رشتت رو دوست نداری زوری رفتی رشتت یه دلیلی باید داشته باشی

خوب تو راه رو اشتباه رفتی دختر خوب ببین نباید گریه کنی آخه مگه درس درسته مهمه قبول دارم آیندت رو می ...

از رشتم متنفرم چون اعصابم رو نابود کرده از درس متنفرم از خودم متنفرم از زندگی متنفرم از تفریح شادی خنده از همه چی متنفرم فقط میخوام بمیرم 

2810