2777
2789
عنوان

نامزد سابقم برگشته ولی میگه دیگه ازدواج نه

| مشاهده متن کامل بحث + 3029 بازدید | 172 پست
مسئله همینه اگه دخترا خودشون راحت در اختیار دیگران نمیذاشتن پسرا مجبور میشدن زن بگیرنولی الان شما نب ...

دقیقا مشکل همینه دوماه نامزد بودیم رابطع نداشنم چون عقد نبودیم 

رفت همکارم تو‌بخش 

تهشم همکارم بهش گفته من دوست دارم مه به نیازهات اهکیت میدم اون دپست ندارع به نیازهات اهمیت نمیده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسره هرزه و هرجایی و بی مسئولیت خودشیفته میخواد یمدت خودشو رویاسی تخلیه کنه چون اسی الان کیس بی خطر ...

اره به خدا 😔😔 تقصیر دخترا هست که اینقدر راحت گول میخورن و تن به دوستیای طولانی و رابطه و ....میدن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
میگه الان همه‌دخترا همینن و‌تو‌عقب مونده ای واقعاذهمینه دخترای اطرافش واسه یه نگاهش به خاطر موقعیتش ...

اسی دنبال چی هستی دقیقا؟خودت نمیدونی جواب این حرف ها چیه؟ 

دیگه دوران نا آگاهی و فریب خوردن دخترها گذشته

این موارد رو ک دیگران نباید براتون بگن  خودت باید بتونی خوب و بد تشخیص بدی 

هنوز نفهمیدی پسری ک ضعیفه و دنبال رابطه ست و بدون رابطه میره با زنها دیگه تکلیفش چیه؟ باید چیکارکنی؟ چندسالته شما؟ 

اگر باهاش رابطه هم داشته باشی بعد چنووقت ولت میکنه چون این آدم تنوع طلب همین که ازت خسته بشه رهات گر ...

بهش گفتم میگه نه تو‌احتیاجاتم‌برطرف کن سراغ کسی دیگه نمیرم اگه برطرف کنی نمیرم وازدواجم‌میگه احمقانه است زن میاد مالتوببره

پزشک وسهام دار بیمارستان

حالا هر چی 

خودت رو خوار نکن بخدا 😔

بذار دست نیافتنی باشی 

دختر هرزه ک ریخته 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
دوماه نامزد بودیم باهاش رابطه نداشنم میرفت با زنای دیگه حتی همکارای خودم با موقعیتیم‌که داره زنا برا ...

تو فکر میکنی براش میمیرن اگه براش میمیردن سراغ تو نمیومد و دوباره برنمیگشت اسی چقدر عقلت بچس 

پسرا الکی بازار گرمی میکنن شماها باورتون میشه 

اون‌اگه بهتر از تو ببینه جواب پیامت هم نمیده 

برو یمدت وسیله تخلیه پسر مردم شو خودشو تخلیه کنه اعصابش اروم شه تا با خیال راحت بره دختر مورد علاقشو پیدا کنه برای ازدواج 

اسی دنبال چی هستی دقیقا؟خودت نمیدونی جواب این حرف ها چیه؟ دیگه دوران نا آگاهی و فریب خوردن دخترها گذ ...

۲۷ سالمه ولی خب میترسم دیکه کسی منو‌نخواد موقعیت خوب پیش نیاد سنم‌بره بالا میخوام‌همینو‌نگهدارمد

اره پزشکه سهام دار بیمارستانه

این یه هرزه کثیفه که به هیییییچ وجه دنبال ازدواج نیست .ازش فرار کن و روح و روانت رو آلوده نکن

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤
یعنی پول انقدر مهمه که بری با یه خیانتکار هول افسرده رابطه برقرار کنی خاک تو سرت بزرگتر نداری بزنه ت ...

به خاطر پولش نیست وضع مالی بابام در سطحشه بحث اینکه میترسم دیکه کسی نیاد همینم از دست بدم 

۲۷ سالمه ولی خب میترسم دیکه کسی منو‌نخواد موقعیت خوب پیش نیاد سنم‌بره بالا میخوام‌همینو‌نگهدارمد

27 زیاده؟! مطمئنم خیلی خاستگار داری

ولی موقعیتش چشمت رو بدجور گرفته 

قبلنا میگفتم نباید مث تو بشم بابا، چون تو خیلی مظلوم بودی، اما الان دقیقا می‌خوام مثل تو زندگی کنم و بمیرم🖤
2810