2777
2789

من باهاش یه مدت دوست بودم رابطع نداشتیم 

و خیلی دوران خوبی بود و پسر رویاهاست فقط 

ولی یه مدت رفت 

الان اومدع میگه ازدواج‌نمیخوام باهم دوست باشیم و خوش بگذرونیم راطع داشته باشیم 

من اهل اینکارا نیستم ولی واقعا دوستش دارم با خودم میگم شاید اگه یه بار باهاش رابطه داشته باشم راضی شع ازدواح‌کنیم 

اینک‌گفت شاید ازدواج کنیم اکه حالم خوب بشه چ افسردگیم‌بهتر بشه باهات 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای دختر چی میگی تو؟؟؟ تو رو خدا گولشو نخوری رابطه برقرار کنی ! این اگه اهل ازدواج بود ولت نمی کرد! الانم دنبال رابطه بدون تعهده

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

واقعا اگ فک میکنی با وجود رابطه میگیرتت باید بگم خاکککک

پسرایی ک دم از ازدواج میزنن و رابطه برقرار میکنن‌نمیگیرن اینکه خودش گفته 

فقط سادگی‌و حماقت نکن خام‌حرفاش نشو تروخدا

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

یا ابلفضهمچین کاری نکنیاخواستی باهاش دوس شو ولی رابطه نه

دوماه نامزد بودیم باهاش رابطه نداشنم میرفت با زنای دیگه حتی همکارای خودم با موقعیتیم‌که داره زنا براش میمیرن حتی دوست وهمکار خودم 

دوماه نامزد بودیم باهاش رابطه نداشنم میرفت با زنای دیگه حتی همکارای خودم با موقعیتیم‌که داره زنا برا ...

به شدن سست عنصر و ضعیفه 

فردایی تو رابطه عاطفی باهاش قهر و دوری کنی میره سراغ زن های دیگ 

شاید میخواد امتحانت کن که اگر آدم رابطه های غلط نیستی باهات ازدواج کنه به هر حال کسی نمیشه بارابطه ن ...

نه امتخان نیست تو‌نامزدی خودشو کشت باهاش رابطه نداشنم گفت رابطه نداری تموم رفت با همکار خودم رابطه برقرار کرد دخترهم اصلا براش مهم نبود 

یعنی حاصری بزاری باهات رابطه داشته باشه که شاااااااید یوقت خوشش بیاد و حاضر بشه باهات ازدواج کنه؟؟؟؟دراین حد عزت نفس نداری؟؟؟؟ارزش برای خودت و عفتت قائل نیستی؟؟؟حرفی برای گفتن ندارم!!!!!!

اینک بذار دم در بی شرفو

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
2810