2777
2789
عنوان

بخاطر شرایط روحیم مطلقا بچه ی دوم نمیخوام😔😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 21 پست
عزیزم سعی کن نقطه ضعف نشون ندی...بعضی از مردها یه نقطه ضعف ببینن دیگه بیخیال نمیشن...به شوهرت اقتدار ...

در کل از روابطمون راضی نیستم ک با خیال راحت بخوام بچه ای رو وارد زندگیمون کنم ،این یکی هم مجبور بودم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صورت مسأله رو چرا پاک می‌کنی گل ؟ تو چطوری میخوای با روحیه داغون بهترین مادر باشی ؟ اولا بهترین مادر ...

تنها دلیلم اینه ک با سوهرم هیچوقت اونجوری ک میخواستم نبودم و راضی ب بچه دار شدن نبودم طی شرایطی این یکی رو خواستم مجبوری

تنها دلیلم اینه ک با سوهرم هیچوقت اونجوری ک میخواستم نبودم و راضی ب بچه دار شدن نبودم طی شرایطی این ...

برو پیش زوج درمانگر اگر نه آموزش ببین 

باید رابطه تون رو خوب کنی سهم خودتو بازی کن و صد خودتو بذار شل نکن 

میدونم الان بارداری هورمون ها قاطی پاتی ان ولی بعد زایمان بخاطر مسیولیت های بچه فشار روحی مضاعف میشه و رابطه تون اگر به سطح قابل قبولی نباشه چالش زا میشه رابطه تون 

تا قبل زایمان رابطه رو به سطحی برسون که بتونید با هم سر مواردی که چالش دارید حرف بزنین و دعوا و بحث تون نشه و نیاز های همدیگه رو پوشش بدید 

دو تایی با هم ویدیو های دکتر حبشی رو ببینید 

بزن توی گوگل سایت دکتر حبشی مجتمع شاهدان از قسمت محصولات ویدیو های اصول درخواست رو خودت تنهایی ببین بعد سه تا ویدیو همسفر تا بهشت رو دو تایی با هم ببینید قول بهت میدم رابطه تون از این رو به اون رو میشه اگر انجامش بدید 

مدل حرف زدن خیلی سطح رابطه رو بالا می‌بره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳