2777
2789

چرته

خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍 اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.🥰اگه منتظره دامنشو سبز کن🤰اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن😊.اگه مستاجره صاحب خونش کن🏠.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.👩‍❤️‍👨خدایا خیلی دوستت‌دارم 🍃اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🍃اللّٰهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ تَعْجِيلَ عافِيَتِكَ ، وَصَبْراً عَلَىٰ بَلِيَّتِكَ ، وَخُرُوجاً إِلَىٰ رَحْمَتِكَ♥️

من‌میبینم اهمیت هم میدم روی دوشم سنگینی هم‌میکنه ولی حوصله جواب دادن ندارم کلا حوصله ی هیچ جنبنده ای رو ندارم

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من‌میبینم اهمیت هم میدم روی دوشم سنگینی هم‌میکنه ولی حوصله جواب دادن ندارم کلا حوصله ی هیچ جنبنده ای ...

چقدر منی الان هم نمیخاد جواب بدی چون حوصله ندارم جواب بدم😂🤝😭

همه جای ایران سرای من است💚🦁❤️
چقدر منی الان هم نمیخاد جواب بدی چون حوصله ندارم جواب بدم😂🤝😭

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

دقیقا من به این امروز فکر میکردم همسرآیندم توقع داشته باشه هرروز بهش زنگ وپیام بدم توقع بیجایی ازم داره😭😅

شهیدقاسم سلیمانی❤️:قدس❤️با پرچمداری شیعه آزاد خواهد شد

دقیقا من به این امروز فکر میکردم همسرآیندم توقع داشته باشه هرروز بهش زنگ وپیام بدم توقع بیجایی ازم د ...

کاش میشد با یکی دوست بشم ک هیچوقت باهم حرف نزنیم🤣😂