2777
2789

شده بخوابی کابوس ببینی و بدونی دقیقا تو یه خواب هستی ولی انقد اذیت شی بخوای بیدار شی هی داد بزنی ک مامانت بیدارت کنی و سعی کنی از خواب بیدار شی ولی نتونی و سعی کنی دست و پاتو تو خواب ب زمین بکوبی ک از خواب بیدار شی ولی نتونی و هی داد بزنی مامان از خواب بیدارم کن ک مادرت بشنوه بیدارت کنه و آخرش بیدار شدی بگی دستت درد نکنه بیدارم کردی و اونم بگ صداتو شنیدم ک تو خواب کمک میخواستی و زجه میزدی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بعضی وقتا اینجوری میشم هرچقدر میخوام  پرداد بزنم صدام در نمیاد چشام و نمتونم باز کنم نفسک تنگ میشه

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       

بهش میگن بختک

ولی علمیش اینه ک اکسیژن وقتی تو بدن کم‌میشه اندام ها تواناییشون ازدست میدن ومثلا اراده میکنی دست یاپات تکون بدی یا چشمت باز کنی ولی نمیشه مغز عملکردش به خوبی انجام‌ میده ولی اندام ها نه

دراین وضع یه حس وحشتناک به ادم دست میده و به سختی و هزار بدبختی ازاون حالت درمیاد 

کسی که بیدارم نمیکنه تو خواب هر چی جیغ میزنم صدام در نمیاد یعنی اصلا انگار جیغ و دادم صدا نداره 

ضربان قلب

لبم تند میشه خودم از خواب مبپرم

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
آره یبارشو با گفتن یا امیر المومنین یا علی یبارشم با صدا کردن شهدا وشهید ابراهیم هادی انگار شاه کلید ...

منم تو اون حالت استغفرالله میگم و آیات قرآنی هم میخونم ک از خواب بیدار شم

بهش میگن بختکولی علمیش اینه ک اکسیژن وقتی تو بدن کم‌میشه اندام ها تواناییشون ازدست میدن ومثلا اراده ...

ن میدونی دیشب قبل خواب یکی از بچه ها تاپیک زد فیلم سجین رو دیدین منم رفتم سرچ کردم عکس هاشو دیدم یجوری شدم

من چند باری جسم خودم و بچه هامو دیدم که خوابیدیم.

یعنی انگار خودم، از بیرون بدنم داشت جسمم رو که خواب هست میدید، بچه هامم میدید که خوابیدن، یه بار که دیدم پتو روی دخترم نیست و پتوشو انداخته کنار، با خودم گفتم، وای الان سردش میشه.

نمیدونم چرا بیدار شدم، رفتم سراغ دخترم دقیقا پتو رو همونجوری انداخته بود کنار!!