2777
2789
چون بچه دارم و نمیخام مطلقه باشم چون خودش شروع یه بدبختی جدیده ولی اگه ایندفعه عوض نشه نمی مونم خانو ...

چی بگم

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید برم دادگاه برای این درسته

اره

درخواست دوستی ندین لطفا...خدایا شکرت.🌸قانون مزرعه میگه:تو تصمیم میگیری چی بکاری، اما تو فصل برداشت تو موظفی اونچه که کاشتی رو برداشت کنی🤫 مستی که داره پیشت اعتراف میکنه براش کشیش نشوووووو.....
اگه بچه نداشتم یه لحظه‌ام این موجود نفرت انگیزو‌ تحمل نمیکردم خودشم بچه طلاقه و حس میکنم همه این مشک ...

خب ببین بچه تو با بچه طلاق هیچ فرقی نداره الان 

داره تو ی زندگی متشنج رشد میکنه 

خب ببین بچه تو با بچه طلاق هیچ فرقی نداره الان داره تو ی زندگی متشنج رشد میکنه

برای همین ایندفعه محکم گرفتم گفتم اگه دوباره دست بلند کنه یا دعوا کنه آخرین راه ک طلاقه رو میرم انجام بدم