2777
2789

خیلی بی شعورن. من صبحا میرم پارک یکمی قدم بزنم همش بوی گل و سیگار میره تو ریه هام بدتر عصبی میشم حداقل داخل جاهای دنج تر پارک این کارو انجام بدن که کسی رفت امد نداره. دیروز یه اقایی هم داشت قدم میزد داخل مسیر پیاده روی  هم گل میکشید کل دودش رفت تو ریه های من سرگیجه گرفتم. مخصوصا این بچه های نوجوون جوری دود میدن بیرون که انگار زن و بچه هاشون گرسنه مونده و بدبختی دارن. دهه شصتیا که داخل، جنگ و بحران بودن از این کارا نمیکردن که اینا به خاطر. ک راش سیزده سالشون سیگار میکشن😆

😎💚🐬

دقیقا تو پارک میری پر بچه مچه هاس چ دختر چ پسر دارن گل وسیگار میکشن یا هم دوتاجوجه ماشینی کنار هم نشستن همونطور ک دارن همو بالا میرن مشترکم میکشن باهم🤣🤣🤣قشنگ حال بهم زن

ماهی ها گریه شان دیده نمی‌شود . . . ! گرگها خوابیدنشان ، عقابها سقوطشان و انسان ها درونشان . . .👌🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیگه بدن خودشه دوست داره دود به خوردش بده.

بدن خودشه ولی دودش داره منو و بقیه اذیت میکنه. 

میدونستی ادمایی که اطراف این سیگاری ها هستن بیشتر زیه هاشون ضرز میبینه برن جاهای خلوت تر

😎💚🐬
2810