2777
2789

ضخامتت یکم کمه بازم ولی خوبه ۹باشه بهتره 

فولیکول کوجیک دادی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ببین من تواین ۶سالی ک دکتر رفتم فهمیدم وقتی اخرجمله مینویسه روئیت شد یامشهوداست یعنی مشکل هس 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

اخه ۳روزه پریودم خوب شده ممکنه بالا بره؟

متوجه نشدم چی میگی

این براروز چند پریودیه ک سونودادی؟

روز۱٠

اوکی باید ب دکترمیکفنی برات امپول هاچوام جی بنویسه فولیکول زیادداری ولی پایین هستش بزنی میره بالاهمچی من تجربموگفتم بهت

اوکی باید ب دکترمیکفنی برات امپول هاچوام جی بنویسه فولیکول زیادداری ولی پایین هستش بزنی میره بالاهمچ ...

اخه الان چند روزه پریودم قطع شد ممکنه سایز فولیکول بالا بره؟یا حتما باید امپول بزنم

اخه الان چند روزه پریودم قطع شد ممکنه سایز فولیکول بالا بره؟یا حتما باید امپول بزنم

ن نمیره شما سن دقیق پری سونو رفتی گلم باید امپولتو ۷د۸ پری یا۸ یا۹ پری بزنی ۳پری شبی دوتاقرص لتروزل بخوری و۱۲بری سونو یا۱۱مثلا ک ببنیی فولی رفته بالاوهمچی اوکی بوده بری امپول ازاد سازی بزات بزنه ولی بعضیام بافولی پایینم شانسی باردارشدن ولی بازم شانسیه ممکنه بچه یمونه یان