2777
2789
عنوان

هه دیگه باهاش بیرون نمیرم

91 بازدید | 8 پست

تو تاپیکای قبلیم هست، با عنوان داداشم بهم گفت خیلی پررو ای

حالا همون پسره، ینی رفیقمون

به داداشم گفته که تو و انا، ینی من و داداشم

امروز باهاش بریم بیرون

بنظرتون برم یا نرم؟ 

چصی بشم؟

💜ARMY💜

دوستان من یه رفیقی دارم (جنس مخالف)   خیلی باهاش صمیمی ام، با داداشمم صمیمی هست اینی که میگم  بعد من کلا یه اخلاقی که دارم اینه که از رو نمیرم، یعنی نه واسه بیشتر چیزها،  من این داشمون رو مثل داداشم میدونم، امروز باهاش بیرون بودم  اومدم خونه دیدم داداشم اخم کرده   گفتم چته، گفت با کی بیرون بودی تا این وقت،   ساعت 5  کلاس تا ساعت6ونیم کلاس داشتم و ساعت 7. ربع اینا که بیرون بودم و نزدیک خونه ی همینی که. میگم بودم زنگ زدم بهش گفتم کجایی گفت خونه، گفتم حوصله داری بیایی بیرون؟ گفت نه، گفتم اهه نیایی میکشمتا زودباش حاضرشو، اخر سرم اومد یه 1و نیم ساعتی بیرون بودیم که مسیرمون جدا شد رفیقم رفت خونشون منم لباس لازم داشتم رفتم خریدم  ********************  به داداشم گفتم کجا رفتم و اینا، باکی بودم و خرید کردم   بعدش یکم اخمش رو باز کرد ولی خب بهم گفت خاک‌تو‌سرت خیلی پررو ای   دوستان حق دارم ناراحت بشم از حرف داداشم یا نه؟   بنظرتون رفیقم چیزی. به داداشم گفته راجب من یا نه؟ چرا داداشم با اینکه میشناستش بازم اینجوری گفت؟ الان من حس میکنم دوستم به داداشم گفته که بهش میچسبم   اخه از رفتاراش معلوم نمیشه که دوست نداره باهام وقت بگذرونه، بنظرتون من بد برداشت کردم؟

💜ARMY💜

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا با داداشت تماس نگرفتی بری گردش وخرید؟

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .