2777
2789

بچه ها من تو مرکز بهداشت کار میکردم شیش ماه قرارداد بستن باهام. بعد اکثر اوقات نت قطعه ما مراجع میبینیم ولی نمیتونیم ثبت کنیم یا نت وصله ولی آمار ما به اون حد انتظار نمیرسه چون کارا واقعا زیاده خلاصه یه مسئول بهداشت خانواده داریم که خانمه.دیگه عقده ای تر از این خانم من ندیدم.اولا جلو ریاست عشوه میاد بعد اینکه اگه دندونپزشکی هم خونده باشی بت میگع من دولتی خوندم. خب آوردن رشته بهداشت اونم دولتی کار سختی نیست هی تو سر ماماها میزنه میاد میگه فلانی آزاد خونده این دولتی خونده یا مثلا رفتار این اینجوریه و میخواد تمام عقده هاشو خالی کنه.هرمدت اسامی بچه ها رو تو گروه میذاره که این و این و این عملکرد ضعیف دارن که چی؟ که جلو بقیه ضایعشون کنه و از این کار لذت میبره و مینویسه که باید بیاین در حضور ریاست علت عملکرد ضعیف رو توضیح بدید. مگه مدرسه ست؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به خاطر رفتار دیگران هیچوقت کارت را ول نکن 

چکار به اون داری  اصلا 

کار به این راحتی گیر نمیاد همونجا بمون

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
من اگه می تونستم کار دیگه ای پیدا کنم تو همچین محیطی نمی موندم

یه بار ازم یه سوال پرسید من تازه وارد بودم. بش گفتم نمیدونم.گفت وااای چطور نمیدونی یعنی تو پیامای گروهو نمیخونی؟ گفتم کدوم گروه؟ من تو گروه نیستم گفت بعدا که میمونی. گفتم نمیمونم گفت عیب نیست برا فامیلتون ؟ میگن بیکار موندی . واقعا بی ادبن

حالا در ازای اینا که داری تحمل میکنی اگه پول خوب میدن ادامه بده 

ولی اگه بری تو زمینه ارایشگری شنیون ناخن اینا مهارت یاد بگیری پولش زیاده چرخشی کار کنی بهترته پولشم خوبه زنا خودشونو میکشن که خوشکل شن

به خاطر رفتار دیگران هیچوقت کارت را ول نکن چکار به اون داری اصلا کار به این راحتی گیر نمیاد همونج ...

خیلی عقده ای هست هرچی جواب ندم تو خودم میریزم اون جملات قلمبه سلمبه تحویل میده. اونروز جوابشو ندادم میگه میگم تو فرمت این شکلیه یا کلا ناامیدی؟

یه بار ازم یه سوال پرسید من تازه وارد بودم. بش گفتم نمیدونم.گفت وااای چطور نمیدونی یعنی تو پیامای گر ...

حالا اگر تو محیطی کار می کنید و اونجا یه گروه تلگرام، واتساپ و یا کلا روی هر اپلیکیشنی دارید بهتره عضو بشید

انقدر بدم میاد از این آدمای نچسب ک لذت میبرن از بردن آبروی یکی دیگه و دنبال عملکرد ضعیفن واقعأ مگ مد ...

هرروز تو گروه مینویسه فلان خانم و فلان خانم عملکرد ضعیف دارند. حالا همه خانما هم مسن و سابقه دار. خب حداقل خجالت میکشیدی این راهش نیست که هرروز بکشونیشون در حضور ریاست علت رو توضیح بدن

اره ولی حیفه رشته م نیست که ولش کنم؟

یه مدت به خودت فرصت بده و در کنار کلاس برو مهارت یاد بگیر که این نشد  یه چیز دیگه داری 

اگه من بودم برام وضعیت روانیم و ارامشم در درجه اول بود

حالا اگر تو محیطی کار می کنید و اونجا یه گروه تلگرام، واتساپ و یا کلا روی هر اپلیکیشنی دارید بهتره ع ...

من دیگه باهاشون نموندم.هرروزمیکشونه پیش ریاست. چه معنی داره مدرسه هم اینجور نبود

2810