2777
2789

همسایه خالم چند وقت پیش بخاطر این که بتونه درصد بیشتری بگیری طلاهاشو تو برنامه دیوار واسه فروش گذاشته و ۲۹۰ تومن طلا فروخت و پولم ب حسابش اومد خوشحال از اینکه ۵ درصد بیشتر سود کرده تو دیوار  تا بخواد طلافروش دست دوم بخواد بخره ازش، خلاصه نمی دونم ۲۴ ساعت بعدش یا ۴۸ ساعت بعدش مأمورا میان در خونش جریان این بوده اون خریدار هکر بوده اون پولا ک شبا کردن یا از طریق پایا فرستادن همش از حساب هایی بوده ک از مردم هک کرده طلای این خانوم گرفته پولای مردم از حساب خود مردم زده حساب این آشنای ما ، مال باخته ها شکایت می کنن و با پیگیری می فهمن پولا رفته حساب این خانوم فک کردن این دزدیده اون پول رو از حساب این خانوم برداشتن دادن ب مال باخته ها و خانوم بیچاره هم طلاهاش رفت هم پولاش و هیچ دسترسی ب طرف ندارن .... حواستون و خیلی جمع کنید 

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  

حالا این اتفاق واقعا افتاده و منم اینجوری شنیدم لطفا کار آگاه های ساین نیایید مچ گیری کنید من چیزی ک شنیدم و گفتم تا مردم آگاهی بگیرن فقط

حالا این اتفاق واقعا افتاده و منم اینجوری شنیدم لطفا کار آگاه های ساین نیایید مچ گیری کنید من چیزی ک ...

لطف کردی ک گفتی ممنون❤️

فقط 30 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خوب پیش میاد، منم فروختم به نظرم به ریسکش نمی ارزه

درسته این بیچاره برای رهن خونه می خواست خیلی ناراحت شدم براش