2777
2789
عنوان

دیشب شوکه شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 28 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعلا با زبون نرم و آرامش بهش بگو دوس ندارم بکشی

خیلی بهش گقتم. آخه بیشتر از این حرصم میگیره جلوی خانواده ش نمی‌کشه 

جلوی من میکشه اینطوری حس بی ارزش بودن میکنم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
خیلی بهش گقتم. آخه بیشتر از این حرصم میگیره جلوی خانواده ش نمی‌کشه جلوی من میکشه اینطوری حس بی ارزش ...

شما رو محرم خودش میدونه عزیزم

دعوا و بحث اصلا نکن باهاش

میشه برای خونه دار شدنمون یه صلوات بفرستی🥺هرکی فرستاد بگه برای حاجت دلش آیت الکرسی بخونم❤️
شما رو محرم خودش میدونه عزیزمدعوا و بحث اصلا نکن باهاش

از این منظر بهش نگاه نمیکردم اصلا🙃

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
نه هنوز

آشنایی برای همین چیزاست دیگه این ترک بکن نیست ، ولش کن بره پی زندگیش مرد دود و دمی از نظر من به درد نمیخوره به چند دلیل 

یک برای اینکه آرامش به دست بیاره به یه عامل بیرونی وابسته ست و خودش نمیتونه خودشو آروم کنه 

دو همیشه بوی گند سیگار میخواد بده توی ماشین توی مهمونی موقع خواب وای بوی سیگار واقعا مصیبته

سه کسی که به سلامت خودش اهمیت نمی‌ده از نظر من آدم معتبری نیست 

چهار دو فردای دیگه میخوای بچه دار بشی مرگ ناگهانی نوزاد بسیار برای کسایی که توی خانواده سیگاری دارن ریسک و احتمال بیشتری داره 

پنج یکی از اثر گذار ترین افراد توی زندگی بچه ت سیگاریه و تو نمیتونی به بچه بفهمونی که سیگار کشیدن یک ضد ارزشه چون پدرش زیر سوال می‌ره و خیلی دور نگه داشتن بچه ت از این موضوع سخت میشه

پنج اگر بیشتر از یک هفته از اشنایی میگذره حق نداشت این موضوع رو نگه و پنهان کاری کرده

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
آشنایی برای همین چیزاست دیگه این ترک بکن نیست ، ولش کن بره پی زندگیش مرد دود و دمی از نظر من به درد ...

ممنون بابت راهنماییتون

خیلی دوسش دارم اما هیچ وقتم نمیتونم قبول کنم چنین چیزی رو 

سخته خیلی هم سخته 😓

ممنون بابت راهنماییتونخیلی دوسش دارم اما هیچ وقتم نمیتونم قبول کنم چنین چیزی رو سخته خیلی هم سخته 😓

ادامه بدی باهاش از این هم وابسته تر میشی و از سر علاقه بهش این موضوع که برات مهم هست رو زیر سیبیلی رد می‌کنی و  قول های دروغکی که میگه ترک میکنم رو تصمیم میگیری که باور کنی 

وقتی یه موضوع برات مهمه قطع کن رابطه رو نذار وابستگی جلوی تصمیم منطقیت رو بگیره 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
ادامه بدی باهاش از این هم وابسته تر میشی و از سر علاقه بهش این موضوع که برات مهم هست رو زیر سیبیلی ر ...

همین کار رو میکنم

راهمون از هم جداست متاسفانه

غیر از سیگار قلیون و اون زهرماریم هست دیگه نمیکشم

همین کار رو میکنمراهمون از هم جداست متاسفانهغیر از سیگار قلیون و اون زهرماریم هست دیگه نمیکشم

انچه خوبان همه تک تک دارن این همه رو با هم داره مفتخر هم هست خوب کاری می‌کنی بکن این دندون لقو