2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1753 بازدید | 117 پست
چقدر تو خودت و اذیت می کمی یه معلم خصوصی براش بگیر هفته ای دو روز بیاد تو روش تدریس بلد نیستی فقط د ...

معلم خصوصی از کجاپیدا کنم 

قراره ببرمش اگه تا دوهفته دیگه خوب نشد مرکز توان بخشی ذهنی

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔
شاید چون گوشه گیره و نمیتونه تو کلاس صحبت کنه و حتی ممکنه تو کلاس جواب سوال و بدونه خجالت بکشه بگهای ...

گوشه گیر نیست الان اوایل بود همشم تو کلاسو مدرسه گریه میکرد الان یک ماهیه معلم میگه خوب شده گریه نمیکنه دیگه نمیدونم چقدر صحت داره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شاید چون گوشه گیره و نمیتونه تو کلاس صحبت کنه و حتی ممکنه تو کلاس جواب سوال و بدونه خجالت بکشه بگهای ...

بچه خیلی درونگراییه اصلا نمیتونی بفهمی چه 

به من خیلی وابستس نه اینکه نباشه ولی اخلاقشه درونگراس

شربت امگا میدی بهش عزیزم؟قطعا معلم بهتر از منو شما میدونه عزیزم فعلا نگران نباش و منتظر بمون ببین نظ ...

دادم چند بار  قدیمترا جدیدا ندادم 

پسر منم کلاس اوله. مشکلی ندارم باهاش ، همه چیو میخونه خودش حتی کتاب داستان رو خودش درست و صحیح میخون ...

دقیقا فکر میکنم اختلال تمرکز داره 

من همین جوری بار اومدم و به شدت پشیموناتفاقا تیزهوشانم خوندم استرسم گند زد به زندگیم، فلجم کرد تو سن ...

من خودم درس خون بودم هیچکم نبود یادم بده اصلا یادم نمیاد مادر یا پدری بالا سرم نشسته باشن خودم شدیدا علاقه داشتم 

معلمهای اون زمون یه خورده بی انصافم بودن .یادمه کلاس اول معلم پیر بود همه نمره هام ۲۰ شده بود نقاشیو با اینکه خوبم کشیده بودم داده بود ۱۶ 

نمیدونم چرا 😁

بچه های الان با هزار بازی و قصه و ترفند بازم اونجوری که میخوای نیستن

ببین  دحتر من یه جوریه که من اصلا نمیدونستم این شعدر انارو حفظه یکیار یکی از فامیلا دحترش شعر انارو حونده بود توگروه گذاشته بود

به دخترم گفتم ببین چه قشنگ خوند گفت منم بلدم 

گفتم بخون اگه بلدی .و خوند من تا مدتها هنگ بودم تو کلاس یاد گرفته بود 

دخترتون بازی گوشه درس خوندن دوست نداره. و خنگ بازی در میاره اون درس یاد نمیگیره به این آسونی هم خودش ...

بسم الله 🧐😰

من مگه گفتم خنگه دخترم اتفاقا باهوشم هست  مشکلش اختلال تمرکزه

بسم الله 🧐😰من مگه گفتم خنگه دخترم اتفاقا باهوشم هست مشکلش اختلال تمرکزه

مطمئنی اختلال تمرکزه؟

الکی به بچه نمیشه برچسب زدا چیز ساده ای نیست اختلال توجه و تمرکز

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
معلم خصوصی از کجاپیدا کنم قراره ببرمش اگه تا دوهفته دیگه خوب نشد مرکز توان بخشی ذهنی

بزن تو دیوار کلی معلم کلاس اول تو شهرتون میاد

اگه پیدا نکردی به معلم خودش بگو 

مرکز توان بخشی چرا آخه؟فکر نمی کنم مشکل جدی باشه 

خیلی از بچه ها اختلال یادگیری دارتد

بزن تو دیوار کلی معلم کلاس اول تو شهرتون میاداگه پیدا نکردی به معلم خودش بگو مرکز توان بخشی چرا آخه؟ ...

توان بخشی ذهنی به اون معنی نیست گه😅