2777
2789
عنوان

دخترم کلاس اوله دیوونم کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 1825 بازدید | 119 پست
اینم خوبه ده دقیقه بعد انگار اون ادم ده دقیقه پیش نیست همزو قاطی میکنه

شاید استرس درونی‌ ش زیاده عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از بس معلم پایین دفتراش نوشته دیگه روم نمیشه تو روی معلم نگاه کنم

من عمه م معلم کلاس اوله خیلی ساله 

میگه بچه ها حداقل ۴,۵ ماه طول میکشه که راه بیوفتن بعضی ها زودتر راه میوفتن ولی دلیل نمیشه اونایی که دیرتر راه میوفتن هوششون کمتر باشه

اینا تفاوت های فردیه

گفتار درمان هستم.اگه تو تاپیکی به کمکم نیازی بود تگم کنید لطفا☺️
چرا راه اشتباه میدی این چه حرفیه؟بچه رو بترسونه بخاطر درس؟که کلا متنفر بشه از مدرسه؟

والا منو همینجوری بار اوردن از بهترینا بودم مدرسه جوری نبودم باید کسی بهم بگه بخون خودم همیشه میخوندم 

ترس استرس میاره استرس بیاد آدم میخونه.. چهار روز دیگه سختش خواهد بود تیزهوشانی بخونه 

۵ سال دیگه باید تیز امتحان بده قبول شع از الان سخت بگیر

توبه شکستم🫀🙂

شاید استرس درونی‌ ش زیاده عزیزم

دنبال بازیه 

داره مشق مینویسه میگه مامان سارا یعنی عروسکش منتظرمه باید برم زود 🥲

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔

من خودم یادمه بخاطر مشکلاتی که تو خونه داشتیم ارامش نداشتم همش حواسم به بیرون بود تو کلاس انگار نبودم تمرکز نداشتم همش استرس خونه رفتنو دعوا های مامانم داشتم اگر یکم بجای دعوا محبت میکرد منم درسم بهتر میشد

از بس معلم پایین دفتراش نوشته دیگه روم نمیشه تو روی معلم نگاه کنم

ببینم دیر آموزه؟؟؟

مشکل حافظه شاید داره....

تو کلاس چطوره ؟

دوستی داره؟

کلاس و دوست داره ؟

توجهش در چه حده؟

اینطوری نیست که همش بخاد راه بره یا باهاش حرف میزنی فکرش جای دیگه باشه یا نگاهش سمت دیگه ای باشه؟

وسطای اذر میبرمش توان بخشی ذهنی برای تمرکزو حواسپرتیش ببینم بهتر میشه یا نه

باهاش بازی تمکز کن آجر بازی بگیر رو هم میچیند یا دومینو هرچی با تمرکز براش هدیه بذار.

قبلا من خودم گیم بازی میکردم تمرکزم بهتر بود وقتی بازی کنار داشتم تمرکز افت کرد 

توبه شکستم🫀🙂

دخترتون بازی گوشه درس خوندن دوست نداره. و خنگ بازی در میاره اون درس یاد نمیگیره به این آسونی هم خودش هم شما رو روانی می‌کنه کا ش امسال نمی دادی .ما تو خانواده همچین بچه خنگی داریم. داره پدر مادرش رو سکته میده اصلا اصلا نمی خواد یاد بگیره گرفتاره . الان بچه شما چند سالشه ؟

معجزه شکر گزاری
ببینم دیر آموزه؟؟؟مشکل حافظه شاید داره....تو کلاس چطوره ؟دوستی داره؟کلاس و دوست داره ؟توجهش در چه حد ...

پسر من یه وقت نمیفهمه من چی میگم حواسش پرته انگار 

از سال ۹۰ کاربر نی نی سایت بودم کاربری دومه 
2810