2777
2789
عنوان

وای چه کنم با این عفونت توی گوش

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 40 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر منتظره عفونت برطرف بشه ..خودت به دکتر بگو یادت نره چون داخل گوش خیلی جرم میگیره که باعث عفونت م ...

یعنی باید صبر کنم تا عفونت برطرف بشه بعد برم پیش دکتر ؟؟؟ 

چون فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم 

بوی نم بارون ☔ شنیدن صدای بارون 🌧️رعد و برق ⛈️
اخه اگه قطره بریزم بعد بخوابم رو همون گوش ، قطره ها می‌ریزه بیرون که

یذره وقت بده مثلا یه ربع بعد بخواب یکی دوساعت همون سمت

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .
یعنی باید صبر کنم تا عفونت برطرف بشه بعد برم پیش دکتر ؟؟؟ چون فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم

بله حتماً و اگه شستشو ندی دوباره این جرم و کثیفی داخل گوش عفونت میکنه دوباره 

🌳🥀 👨‍👩‍👧 🥀🌳

من گوشم عفونت کرد یادمه ۸ تا پنی سیلین زدم ، چرک خشک کن هم میخوردم قطره هم میریختم،قبلشم رفته بودم گوشمو شستشو داده بودم بعد اینطور شد،دیگه یک ماه بعدش رفتم ساکشن کردم

یعنی باید صبر کنم تا عفونت برطرف بشه بعد برم پیش دکتر ؟؟؟ چون فعلا دارم آنتی بیوتیک میخورم

عزیزم عفونت گوش بخاطر رطوبت هست معمولا 

یا هندزفری زیاد استفاده می کنی یا تو حمام اب و رطوبت میره تو گوشت

هندزفری رو بزار کنار یه مدت(چون خودمم دچار عفونت بودم و دکتر گفت بابت همینه و با قطره اوکی شدم از خارش گوش هلاک بودم)

بعد حمام هم با فاصله جوری که فقط حرارت به گوشت برسه، با سشوار گوشت رو خشک کن 

در ضمن دود اسفند هم خوبه برای عفونت

بگو دودش رو با فاصله مناسب، به گوشت فوت کنن

دکتر بهم قطره بتامتازون هم داد عالی بود 

من یک مامان و همسر شاد، مهربون و خوش اندام هستم که میخوام دنیا رو مجبور کنم به کام من و همسر و پسرم بچرخه🧡🧡🧡خدایا متشکرم بابت همه چیز و دستم رو از الان به بعد، محکم‌تر بگیر و برو تا بریم😘😍😁
خب مثل ی مانع هست دیگه جلوی گوشم رو گرفته ،صداها رو ضعیف تر می‌شنوم

خب میگم که باید برید کاری به تشخیص دکتر نداشته باشید این کارو داخل بیمارستانم انجام میدن اونجا خودش دکتر داره ببینه در این حده احتمال زیاد اونم بگه باید شستشو بشه

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

ساکشن درد داره؟؟

نه اگه قبلش گلیسیرین ریخته باشی یا جرما خیس خورده باشن یه درد کوچولو داره فقط،ابنکه گوشت گرفته شنواییت کم شده هم به خاطر قطره هاست جرمای گوشت خیس خورده اینجوری شده نگران نباش اول عفونت رو برطرف کن بعدش ساکشن کن،اگه عفونت شدیده برو یه دکتر دیگه ببینتت

2810