2777
2789
عنوان

امتحانم و چهارده شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 39 پست
ولی بعضی وقتا دلم به همون دوران تنگ میشه🥺دانشگاه خوب نیست

کاشکی زودتر تموم شه این دوران لعنتی لعنت به این زندگی

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب من نمی فهمم این نمره هارو چیکارش میکنن فقط برا اینکه معدل ماهانه داشته باشیم؟یا اخر سال یه کاریش ...

نه آخرسال کاریش نمیکنن 

جمع بندی میکنن میانگین میگیرن و با توجه به این ها نمره مستمر که ردیف اول کارنامه هست رو میذارن

فدا سرت مهم تلاشتو کردی 

من از شاگرد اول مدرسه امسال اولین نمره های تک رقمیو و صفرمو گرفتم😐😂

البته واقعا ناراحت شدما کلی گریه کردم چون صب تاشب میخونم و تو پنج دیقه استراحتم به سری به موبایل میزنم

ولی به هرحال نمره چیزی نیست که نشه جبران کردن

خب الان فردا چه امتحانی داری ؟فوقش ۳ ۴ درس دادن دیگه تا شب کلی وقت داری برنامه ریزی کن بخون با آرامش ...

میگم که هرچی برنامه ریزی میکنم بازم از شدت استرس نمیتونم کاری کنم نمیتونم بخونم دارم خفه شم نفسم بالا نمیاد 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

نابود شدم الان از صبح تا حالا هیچی نخوردم اینقدر امروز حالم بد بود از استرس هیچی نتونستم بخورم الانم ...

الان یعنی همه بچه‌های کلاستون نمرشون بالاست؟

بعدشم میخوای دوباره به قول خودت سرافکنده بشی بشین گریه کن امتحان فرداتم بد بشه دوس داری اینطور بشع؟

میگم که هرچی برنامه ریزی میکنم بازم از شدت استرس نمیتونم کاری کنم نمیتونم بخونم دارم خفه شم نفسم بال ...

همین دیگه برو یکم بخاب بعد پاشو به قهوه یا نسکافه بخور درستو بخون کارت اشتباهه تو تلاشتو می‌کنی ولی خودتو دست کم میگیری