2777
2789
عنوان

چقد اناشید حسینی خرشانسه

| مشاهده متن کامل بحث + 1338 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

رو شوهر چندم الانمن خیلی وقته دنبالش نکردم

راز دختر پسرای زرنگ اینه هیچوقت از کارایی که کردن خجالت نمیکشن یا حس شرمندگی ندارن البته ادمای دورشون هم ادمهای عوضی و سمی نیستن که بهشون حس‌پیشمونی و‌شرمندگی بدن 

بعضی خانواده ها دخترشون ی ارایش میکنه بهش میگن‌خراب اون دختر اعتماد بنفسش نابوده 

ولی این بلاگرا و شاخهای مجازی با پرروی ازکارایی که کردن تعریف میکنن یا کارایی‌که الان میکنن چون اطرافیانشون ادمهای حسود سمی و سادیسمی نیستن بهشون حس ندانت بدن حتی بدترین کارها رو انجام بدن 

ما اصلا نمیدونبم کی چطور میگذره روزگارش

با همین چشمم دیدم وسی که معروفه خیلی هام مبگن از دور خوشبحالش ادمی پر از اختلالات روحی روانی فقط همسایه ها ونزدیکا میدونن طرف چها ک نمیکنه

لیلی عالم تویی با این همه مجنون....

دوسش دارم خیلی نازه😍

🔴🟠🟡🟢🔵🟣 لایک ممنوع 🟣🔵🟢🟡🟠🔴                                                                                       فقط به نظرات‌ محترمانه، پاسخ داده میشود🙂😘                                                                            

2810