2777
2789

سلام به همگی خانوما من هر گوشم سه تا سوراخ کردم یدونه هم لاله گوشم پیرسینگ دارم میشه چهارتا 

خیلی وقته از زمان سوراخ کردن گوش ام و پیرسینگم میگذره یه مدت هر اکسسوری مینداختم عفونت شدید میکرد چند ماهی بود هیچی نمینداختم تا اینکه دوستم گفتم پیرسینگ پلاستیکی ژله آیی بخر 

الآن ک انداختم خیلی درد داره جفت گوشام از چیه یعنی چون خیلی وقت بود نمینداختم درد داره؟

بخاطر اینکه هی میذاری هی درمیاری

سفالکسینتو یک هفته ی اول خورده بودی؟ درد تا یه مدت طبیعیه ولی اول باید بذاری جای پیرسینگت خوب بشه بعدا تعویضش کنی

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بخاطر اینکه هی میذاری هی درمیاریسفالکسینتو یک هفته ی اول خورده بودی؟ درد تا یه مدت طبیعیه ولی اول با ...

نه نخوردم فقط یسری پاماد داشتم میزدم 

الآن بزارم همینطوری بمونه خوب میشه دردش؟

طلا بنداز شاید ب اونا حساسیت داری شایدم عفونت کرده ک درد داره

طلاهم انداختم باز درد دارم نمیتونم کل گوشمو طلا بندازم ولی الان با این ژله ایی ها اصلا عفونت نکرده فقط درد

نه نخوردم فقط یسری پاماد داشتم میزدم الآن بزارم همینطوری بمونه خوب میشه دردش؟

اره قرصتو حتما بخور برای جلوگیری از عفونت

واسه دردشم یدونه نوافن بخور

چمیدونم، یه بارم واسه ما بشه.

طلاهم انداختم باز درد دارم نمیتونم کل گوشمو طلا بندازم ولی الان با این ژله ایی ها اصلا عفونت نکرده ف ...

چند روزی صبر کن اگ خوب نشد یا برو دکتر یا کلا در بیار

من ب جز طلا هرچی مینداختم از داخل گوشم عفونت میکرد

🕊✌🏻