2777
2789
عنوان

با مشکلات روحی روانی چه می کنید 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 36 پست

وای چه بد واقعا خدابهتون صبربده خداوقتی شروع میکنه به بدبیاری دیگه اززمینو آسمون میباره

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

از درون متلاشی ام . ببخشید اگه تاپیکم باعث ناراحتی کشی شد . من کسی رو ندارم باهاش حرف بزنم . شاید یک ...

حالا تو نگاری یا نگین ؟چقدر دلم شکست برات چقدر داغ دیدی مخصوصا خودکشی خیلی وحشتناکی الهی بمیرم برای دلت گلم .تا میتونی براشون قرآن و دعا بخون هم خودت اروم میشی هم اونا به دردشون میخوره .خدا رحمتشون کنه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منقرض نشدین؟

خجالت بکش این چ حرفیه میزنی ازخدابترس داری ب داغ دیدن بقیه متلک میندازی

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤یاعلی و اولادش....🤍❤️

منقرض نشدین؟

چقد راحت حرفا به زبونتون میادو تایپ میکنین وقتی یک لحظه نمیتونین حال شخصی که تایپک زده رو درک کنین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

هم سمت مادری هم سمت پدری ما پسر خیییییلی زیاد داریم . دختر تک و توک به زور . سمت مادری ۶ تا نوه دختر ...

چشم و نظر حقیقته،واسه همین تو قرآن هم آیه داریم، معنی وان یکاد را بخونید

در علم هم کشف شده، حسادت باعث ایجاد موج منفی در طرف مقابل میشه

حتما قربانی انجام بدید، صدقه بدید، از خونه بیرون میاین به 6 جهت توحید بخونید و فوت کنید، دعای خروج از خونه به سردر خونتون بزنید و وقتی خارج میشید بخونید

پسر داشتن نعمته، و دخترداشتن رحمت

از نعمت بازخواست میشه ولی رحمت پاداش ویژه خداست

این مهم نیست که نگاه شما چجوریه، نگاه اطرافیانتون گر از حسرت و حسادته

انشالله انرژی منفی دفع بشه ضمنا برای خودتون عقیقه کنید، آداب عقیقه را سرچ کنید

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
حالا تو نگاری یا نگین ؟چقدر دلم شکست برات چقدر داغ دیدی مخصوصا خودکشی خیلی وحشتناکی الهی بمیرم برای ...

خدا بهت سلامتی بده عزیزم . خدا خانواده ات رو حفظ کنه برات . ممنونم از همدردی و محبتت . من نگینم 

کاربری دست دو نفره . نگار متولد ۷۷ نگین متولد ۶۸ . دوتا خواهریم باهم از این کاربری استفاده می‌کنیم و به تاپیک های همدیگه اصلا نگاه نمی‌کنیم