2777
2789
عنوان

تنها راه نجاتم فقط درس خوندنه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 23 پست

آفرین عزیزم

سی سال زیاد نیست خیلی ها داخل دانشگاه مون هستن همین سن وارد شدن 

ولی به شرطی رشته هوشمندانه انتخاب کنی

مثلا یه سری رشته ها واسه این سن دیر شده 

یا یه سری رشته ها کار کمه و به درد نمی خوره 

باید عاقلانه انتخاب کنی 

تحصیلات شعور نمیاره ولی قطعا اگه اهلش باشی دیدن رو عوض می کنه

ولی در کنار تحصیل حتما یه مهارت هم یادبگیر

که هم کار کنی هم درس بخونی 

چون درس بخونی زود تر از چهار پنج سال به درآمد نمی‌رسی

چه رشته ای مد نظرت هست؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه تجربی ی برنامه شروع از آذر دارم ی دانشجو پزشکی نوشته با رعایت پیش نیاز ها به نظرم خیلی عالیه تو ...

به منم میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میشه برام یه صلوات بفرستید و برام دعا کنید ؟ ان شالله خدا هزار برابرشو برای خودتون رقم بزنه  تاپیک ها متفاوته بله چون ادم ها هم متفاوتن کاربری دست 3دوست گلگلی     باردار نیستم تیکر همینجوری هست

ببخشیدا ولی فکر نمیکنی در برابر بچه هات مسئولیت داری و نمیتونی تو این سن که به مادر نیاز دارن به خاط ...

همیشه همین فکر و میکردم انقدر بفم فشار اومد و فداکاری کردم و از خودم گذشتم که شدم یه مادر مریض 

حالا پنج ماهه نتونستم ببینمشون به خاطر بیماریم 

اگه تو این زندگی بمونم و به همبن شرایط راضی بشم نتیجش خوبی یرای بچه هام نداره 

ولی اگه بتونم خودم و سرپا کنم شاید بتونم اونارو هم نجات بدم 

شرط نجات بچه ها اول نجات خودمه 

اگه بخوام دستشونو بگیرم باید خودم بالاتر بایستم و گرنه ممکنه اونارو هم با خودم بکشم پایین 

خودم بچه طلاقم و این شرایط بهتر از هر کاربر نصحکیحت گری میفهمم

شاید تصمیمم جدایی نباشه ولی اگه ازدواج این دفعه سد راهم باشه ازش میگذرم 

نه فقط برای خودم بلکه به خاطر بچه ها

خیلی با تاپیکت بهم انرژی مثبت دادی 🥹💖 من یکساله پشت  کنکور باید بمونم خیلی خیلی ناامیدم اما تاپیکت دیدم انرژی گرفتم ، 

مطمئنم میتونی انجامش بدی چون انگیزه و امید داری 

وقتی قبول بشی در حق بچه هات هم لطف کردی چون یه مامان قوی تر میشی به شوهرت هم اصلا تو این مورد گوش نده ممکنه بخواد ناامیدت کنه ، ایجاد سابقه کن و حسابی برا کنکور بخون

رشته ای که میخای قبول شی چیه ؟

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....
خیلی با تاپیکت بهم انرژی مثبت دادی 🥹💖 من یکساله پشت کنکور باید بمونم خیلی خیلی ناامیدم اما تاپیکت ...

شاید مامایی

قدر بهترین سالهای عمرت رو بدون 

چون ارزشمند ترین داراییت عمر و جوانی و سلامتیته 

امیدوارم موفق باشی و قطعا خواهی شد