2777
2789

منم همینجوری بودم شکمم خیلی کوچیک بود اصلا مشخص نبود جوری ک تو۷ ماهگی برام خاستگاری پیدا شده بود‌.وزن بچمم نرمال بود ب دنیا ک اومد۳۲۰۰بود

بانواز خودت دست نکش.خودت چتر باش.خودت ابرباش.خودت باران.شک نکن خدا نابغه بوده،ک توراافریده بیخیال بنده هایش ک دنیای زنانه ات را نادیده گرفته اند❤️بانوایندفعه سرسفره تو نان گرم بخوراصلاتمام زیتون های دنیا هم مال توهروقتم تنت سردشدتنهایت برا بغض نکن آوازکن باصدای بلندبراگرمیه دلت بخوان دیگرهیچوقت تنهایت راگریه نشان نده حتی وقتی تنهامیخوابی❤️بگذارایندفعه لالایت برای خودت...بانوخوب می‌شودعصرانه مهمان خودت باشی❤️بانوبانوبانو❤️چایی ک دم کشیددامن کوتاهت یادت نرودقندتودل قندان آب میشودطهم گس چایی را هورت میکش بانویک دل سیربخند❤️بخندب ریش روزگارب ریش کسانی ک توراناقص العقل خواندندوخود زاده تواَنده اگرعاطفه ومهر تو نبودتوراب قضاوت نمی نشستندو حکم ب مشروطی ازادیت نمیدادندک هرجامیری گزارش کنی ک من می‌گویم من میخواهم و من منشان گوشَت ک سهل است جانت را پرکند❤️مهربان یک دل سیربخواب تا دردحرفهایی ک دل کوچکت را می‌شکندفراموش کنی❤️بانوکامل خداآرامش هستی رادرچشمانت درحلقه اغوشت درست روی لبهایت ب امانت گذاشت ب جهنم برود،هرک آرامشت رادستخوش زمختی خویش کند ب جهنم برودانکه بلندی روحت رانمیبیندولی فرودفراز تنت راخوب میشناسد❤️ب جهنم برودکسی ک توراضعیفه خواندتا ضعف خودش ب چشم نیاید❤️بین خودمان باشدخداشرمنده جای نوازشهای ک روی تنت مانده.❤️بانوراستی حال دلت چطوراست؟چندوقت است رویاندیدی،راستی هنوزاشک میریزی؟؟؟قول دادی ک دیگرتنهایت راباگریه نشان ندهی. نکند هنوزمنتظرشنیدن دوست دارمی!!!بیابحث راعوض کنیم راستی موهایت رابگذاربلدشودبگذاراززیرروسری هوایی بخورندلاک قرمز یادت نرودخداهرچه صورتی وقرمزوسرخابیست رابراتوافریده ❤️کلاغ ها دیرزمانیست پشت سرطاوس حرف میزنند❤️اصلابگذاریک کلاغ چهل کلاغ کنندتوگوشواره های رافراموش نکنی❤️بانوهروقت دلت خواست دستت راازماشین بیرون ببروتن وحشی بادرالمس کن.هروقتم دلت خواست لب جوی راه بروحتی بلدحرف بزن وبخندوهرروزبرقص خواستی باسازدلت خواستی هم .....❤️فقط یادت نرودبانوکامل وزیباتوسلیقه خاص خدایی❤️آنِ خلقتت خدا قلیانی چاق کردپای روی پایش انداخت و روی بوم نازنین وجودت قلم عشق راچرخاند پس تو نابترینی بانو تو نابترین شعرخدایی توسَرانگشت بهاری بخندازته دل رها و بزن قید احساسی ک نخوانَد تمنای نگاهت را.....❤️❤️❤️

من ۷ ماهم از دوماه قبل همه میگن چند روز دیگه زایمانته بچه سوممه بچه هامم زیاد توپول نیسن ۳۵ کیلو هر بارداری اضافه میشم بچم ۳ کیلویه 😐باز اطرافیانم ۳ کیلو اضافه میشن بچشون ۴ کیلویه چاقی و لاغری تو بارداری ربطی به وزن بچه نداره گلم ان شاءالله هم سالمه هم وزنش نرماله 

سلام عزیزان ازتون خواهش میکنم برای شفای مادرم دعا کنید 😔 ......برا سلامتیو عمر طولانی و خوشبختی  بچه هام و شوهرم‌ و پدر و مادرم دعا کنید خدا به عزیزاتون  و خودتون عمر طولانی و باعزت و پر از سلامتی بده برا عزیزان منم دعا کنید من به دعای همتون محتاجم  ان شاءالله هیچ مادری داغ و مریضی بچش رو نبینه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من هفته هجدهم هیچی ندارم چند روز پیش رفتم آنومالی یه خانمی هفته بیست بود فکر کردم پابه ماهه 😢یه موا ...

من تو انومالی شکم یه خانومه رو دیدم گریم گرفت اینقدر شکمش بزرگ بود من اصلا شکم نداشتم 

فقط 5 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

آره دقیقا پهلوهام خیلی بزرگ شده

خوبه که بچت تو پهلو هست... خیلی بهتره، من اصلا اصلا پهلو نداشتم... ماه آخر پدرم دراومد، کمرم قوس برداشته بود، راه نمیتونستم برم

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹