2777
2789
عنوان

😭خواستگارم از چشمم افتاد

137 بازدید | 5 پست

من بچه طلاقم پدر مادرمو ندیدم با خانوتده پدری بزرگ شدم ۲۳ سالمه 

پسری بود که از ۷ سال پیش بهم علاقه داشت قبولش نمیکردم 

الان دیگه هر دو تحصیلات و کار خودمونو داریم و وقتی که دیدم خانوادش میدونن و قصدشجدیه تصمیم گرفتم فرصت بدم بشناسمش 

حالا مامانبزرگ و عمم هم با وجود این که حمایت کردند ولی نذاشتن برای آشنایی بیان گفتن خودتون تا عید همو بشناسین بعد 

با این که من میدونستم خودم توانایی مدیریت رابطه رو ندارم هیچ تجربه ای هم ندارم بچه طلاق و کمبود عاطفی از یه طرف 

از طرفی من ۲۰ سالگی که بابا بزرگم فوت کرد عموی معتادم اومده بود کنارم موقع خواب دراز کشیده بود و از حرکات و اتفاق اون شب (در حد تعرض بود که فرار کردم) سه روز زبونم گرفت یک هفته بستری بیمارستان شدم 

هنوزم اون حال بد تو ذهنمه 

حالا که من برای چهارمین بار با خواستگارم رفتم بیرون یسری اتفاق هایی افتاد که شاید خیلیا بگن طبیعیه ولی انقدر حالم بد انقدر درگیر انرژی منفی هستم 

حالم از خودم و خواستگارم بهم میخوره 

نمیدونم چرا نتونستم کنترل کنم قضیه رو 

میشه کمکم کنین 

وقت مشاوره گرفتم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃
اخلاق خواستگاری چطوره

تو این ۱۰ روز من اخلاق بد ندیدم دست و دلباز اهل مشروب سیگار نیست 

کلا شرایط زندگیمو میدونم که خواهر دوقلوم معلول پدرم و مادرمو ندیدم 

میتونم بگم که خیلی جاها درک‌ میکنه 

اهل دوست و دنبال دوست نیست 

ولی خب با ادامه دادن این رابطه هم مشکل دارم حس خوبی ندارم

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو این ۱۰ روز من اخلاق بد ندیدم دست و دلباز اهل مشروب سیگار نیست کلا شرایط زندگیمو میدونم که خواهر د ...

تواین زمونه آدم خوب کم پیدا میشه شرایط شماهم پیچیده هستش خواستگارخوب ازدست نده زمان بزار وقت بزارخوب بوداکی باش

کاربر مردهستم 

عزیزم مشاوره برو، ولی زود هم تصمیم نگیر بخودت فرصت بده خودت از خواستگارت تعریف کردی خب حالا یه شرایطی هم بوجود اومده که دچار عذاب وجدان شدی بخودت فرصت بده بعدم برا خواستگارت شرط بگذار که حدود وخط قرمزاتو رد نکنه سریع تصمیم به کات کردن نگیر حالا این نشد از کجا معلوم یکنفر دیگه بدتر از این نکنه