2777
2789
عنوان

دخترم نه سالشه هر چی تو خونه میشه به همسایه اقوام میگه چه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 22 پست
حرف بدی زده بودتو محل همه میدونستنابروم رفتده تا میزاره روش به مردم میگه

ای کاش همین که زدیش هم به بقیه بگه بیشتر آبروت بره

آبرو رو به روحیه بچت ترجیح میدی که میزنیش

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که بچه است من شوهرم 25ساله بود ازدواج کردیم بعد از سه سال که رفتیم سر خونمون تا من میرفتم بیرون بدو زنگ میزد به مادرش همه چی رو خبر میداد. ولی واقعا این به خاطر تربیت. عروسمون دخترش 8سالشه نمیشه یک کلام ازش حرف دراورد. زن داداشتم یک هفته رفته بود سفر. بچشو داداشم میاورد خونه ی مامانم رفت برگشت هیچ کس نفهمید کجا رفته؟ خواهرم از داداشم پرسیده بود گفته بود ولا تجسسو. دخترشم با خواهرزادم میرفت باشگاه مربیش گفته بود مامانت نیومد از سفر گفته بود نه بعد خواهرزادم گفته بود مامانت مسافرته گفته بود نه بیرونه مربی اشتباه فهمیده. عروسمون خیلی خوب بهش یاد داده همیشه میگه از مدرسه میاد ازش نمیپرسم که تعریف کن تا عادت نکنه به خبرشو یک مدل دیگه خبرها رو ازش میپرسه تا هم همه چی رو بدونه هم بچه خبر کش نشه

همیشه نباید بچه رو نوازش کرد بعضی وقتا لازم هست دعواش کنی ولی نباید کتکش بزنی. میتونی از چیزایی که دوست داره محرومش کنی یا بهش بگی بره تو اتاقش تا مثلا ۱۰دقیقه. اگه قراره براش چیزی بخری اون زمان نخر .بهش بگو اینا جریمه کارای بد خودته. بچه خواهر من اگه ازش بپرسی ناهار چی دارید میگه نمیدونم ۵ ساله و ۱۰ساله.هردوتاشون هیچی نمیگن.البته از اولش مثل دختر شما بودن خواهرم دعواشون کرد.جریمه کرد الان دیگه هر حرفی رو نمیزنن

ای کاش همین که زدیش هم به بقیه بگه بیشتر آبروت برهآبرو رو به روحیه بچت ترجیح میدی که میزنیش

ای کاش یه بچه اینطوری گیرت بیاد متوجه بشی چقدر وحشتناکه

چقدر اذیت میشی

ما هیچوقت ازش نمیپرسیم رفتی فلان جا چی خوردی چه کردی

مادرم این اخلاق رو داره

و همه میگن تاثیر مادرت

که شکر خدا قطع رابطه کردم

گفتم شاید برام راهکاری داشته باشید

اما صلاح اینه که ببرم پیش مشاور

جلوش هیچی نگین حتی با تلفن حرف نزن تا یکی دو سال بزرگتر بشه یا به معلمش بگو یه خورده راجب به این بچه ها نباید هر حرفی را ببرن جای دیگه بزنن مخصوصا حرف و کارهای خونه را بچه از معلم بیشتر حرف شنوی دارن