2777
2789

دگ خسته شدم دعواش کردم زدم

توروخدا راهکار بدید

امروز کتک خر رو خورد

حرف خصوصی خونه رو به همسایه گفته بود

دگ خسته شدم

انگار مغزش خالیه

گچه توش

درسش عالیه

اما روابط فهمش صفر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خودتو درست کن جای دخترت

واسه چی زدیش

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

بچس درست و غلطو تشخیص نمیده

دست خودش نیست 

اونوقت تو میزنیش

متاسفم

بگین دعاتون کنم هرموقع خواستین♡.توی تاپیک هایی ک میخوان واسشون دعا کنید من رو تگ کنید. شما هم اگه دوست داشتید دعام کنید♥️♥️

پسر من همینطور بود یه مشاور بهم گفت خودت شده پای تلفن یا حضوری از مسایل اوته به عنوان درد ودل حرف بزنی گفتم آره با مادرم.گفت پسرت تو رو میبینه چون نمیدونه برای برقراری ارتباط چی بگه از حرفای خونه استفاده میکنه چون فکر میکنه مامانم هم گاهی میگه پس مشکلی نداره

تکرار همه چیز در این دنیا ملال آور است.امایاد تو مانند نفس تضمین زندگیست..

کتک و دعوا کاری رو پیش نمیبره عزیزم

باهاش صحبت کن و به طور کل از مشاور یا کتب مختلف کمک بگیر تا ریشه این خلق و خوش رو پیدا کنی و درستش کنی ؛ دعوا و کتک بچه رو بهتر نمیکنه ک هیچ به مرور زمان عصبی و لجبازترش هم میکنه

2810