2777
2789

امروز مریضیم اوج گرفت نتونستم برم مدرسه رفتم دکتر ، از طرفی کلاس امروزمم کنسل کردم ، تاثیر قرصا بود فکر کنم چون خواب بودم همش ، حس میکنم از همه چیم عقب افتادم نمیدونم باید چیکار بکنم......

سال اخریم و هدفم بزرگ

باید چیکار کنم الان در حال حاضر

از طرفی طعنه های مامانم که.....

از طرفی حرفایی که قراره از معلما و کادر بشنوم که چرا این شده دومین سومین غیبتت از اول سال 

از طرفی ......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

استارتر هیچ چیزی از سلامتیت مهم تر نیست  

منی که بخاطر کنکور سلامتیمو از دست دادم دارم بهت میگم

کسی به کتفشم نیست ک تو چی قبول میشی

خانوادتم بزار هرچی میخان بگن به بقیه هم مربوط نیست هرکیم هرچی بت گغت بگو به خودم مربوطه

خدا جونم لطفا نزار ازت دور شم منو بغل کن ..نگهم دار پیش خودت :) تو بدون منم خدایی منم اما بدون تو هیچم!
یکم فک کن ایا دنیا به اخر رسیده؟ایا با این یه روز شما از هدفت دور میشی؟رتبه یک1400 سال کنکورش کرونا ...

درسته:)

مامانم برگشته میگه حیف هزینهام برات ، به خاطر فقط امروز......

بیخیال بابا

فک کردم مربضی لاعلاجی سختی چیزی داری رفتم تاپیکاتو نگاه کردم:/

ویروسه سرماخوردگیه یا هرچی مقطعیه. خوب میشی

غذا و مایعات مصرف کن استراحت کن داروهاتو بخور برو سرم بزن زود خوب شی بعداً عقب موندگیات از درسو جبران میکنی اشکالی نداره

برا همه پیش میاد انقد زود خودتو نباز

یادت باشه روحیه از همه چی مهمتره.

تلخ ولی عمیق..

فدا سرت

من از استرس کنکور بیماری صرع گرفتم

بله رفتم دانشگاه الان هم کارمندم

چه فایده 

حقوقم از یه ادمین پیج معمولی کمتره 

الان بشیینم تو خونه لیف ببافم بیشتر گیرم میاد 

حیف ادم

بخون 

تلاش کن ولی ن هاینکه سلامتیت رو به خطر بندازی 

درسته:)مامانم برگشته میگه حیف هزینهام برات ، به خاطر فقط امروز......

حرف مامان ها رو نباید زیاد جدی گرفت.البته همیشه تشکر کن ازشون و بوسش کن.خدایی راست میگن من داداشم پشت کنکوری هزینه ها خیلی زیاده یدونه کتاب تک جلدی نزدیک یه میلیون پولشه‌.پشت کنکوری ها هم روحیه شون خیلی حساسه بهشون چیزی بگی درجا برمیخوره بهشون.باید مدارا کرد.شما هم بخون جبران میشه انشالله