2777
2789

دکتر چند ماه پیش بهم امپول پردینزیلون داد خوب شدم ولی باز برگشته تمام دستم قرمزه ورم کرده جا به جاش زده بیرون ...

خواهش میکنم از نطر طب سنتی یا علمی درمانی دارین بگین ...

پماد بتامتازون و ویتامین آ د باهم ترکیب کن بزن واسه اگزمای شدید جواب داد واسه کهیر نمیدونم جواب‌میده یا ن ولی خب بهتر از هیچیه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کهیر از گرمی زیاد کبد هست

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

کورتون بزنی همون موقغ خوب میشی ظاهرا ولی اصل بیماری سرجاشه کهیرمیتونه از گرمی کبدباشه 

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.

هیدروکسی زین خوردی؟

نمیدونی به چی حساسیت داری؟

بیماری خاصی نداری؟

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚 من باید زود درسم تموم بشه تا کمک خرج خانوادم بشم.💚اسفند۱۴۰۳ دفاع کنم🤲🏻.ممنون میشم اگر برای موفقیت تحصیلیم دعا کنید💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

ببین با آمپول و اینا درست نمیشه 

دوماه کلی آمپول زدم و روزی سه تا آنتی هیستامین قوی می‌خوردم 

باید پیدا کنی به چی آلرژی داری اونو نخوری 

گرمی نخور 

فقط سردیجات کاسنی شاتره ناشتا خاکشیر بخور 

ادویه نزن تو غذاهات 

ی مدت هست بعد میره

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

ببین به چی الرژی داری. مامانم به گرمیجات و خاک. تا زمانی که رعایت نکنی خوب نمیشی این آمپولا فقط همون موقع اثر دارن دوباره شروع میشه. کلا آلرژی درمان نداره باید مراعات کنی. فکرکن ببین چی خوردی یا به چی دست زدی. ممکنم هست فصلی باشه.

هیدروکسی زین خوردی؟نمیدونی به چی حساسیت داری؟بیماری خاصی نداری؟

بله خوردم یه روز خوب میشم فقط 

نه هرچی که همیشه میخوردم الانم میخورم به سوسیس کالباس و اینا حساسیت دارم که نمیخورم اصن

اخه هیچ چیز جدیدی تو عدام نیست سوسیس کالباس و گردو هم نمیخورم

برو آزمایش بده بهت میگن به چه چیزایی حساسیت داری

وقتی به سوسیس وکالباس حساسیت داری احتمالا یا به ادویه هاس یا به خود گوشت

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.
2810